Brug af Hjælp og feedback i Search Console

Det virker måske indlysende, men det gør virkelig livet lettere at vide, hvordan du finder hjælpedokumenterne i produktet og her i Hjælp.

Overblik over dokumentationen

Du kan få adgang til hjælpedokumentation på flere forskellige måder i produktet:

1. Se hjælpedokumentationen til en rapport ved at klikke på det lille ikon til Hjælp øverst på siden.Klik på indikatoren med spørgsmålstegnet for at åbne Hjælp til siden
  2. Du kan trække den indlejrede hjælpeside rundt på siden, hvis den er i vejen.Det er muligt at trække i den indlejrede visning af Hjælp
  3. Du kan åbne den indlejrede hjælpeside i en ny browserfane, hvis det indlejrede vindue er for lille, ved at klikke på "Åbn i et nyt vindue" nederst på hjælpesiden.
    Klik på "Åbn i et nyt vindue" for at åbne siden med Hjælp i et andet vindue
  4. Kig efter linkene med Få flere oplysninger i produktet for at få hjælp til en bestemt sektion.Brug linkene til Få flere oplysninger
  5. Søg direkte i Hjælp. Søgning dækker både hjælpedokumentation og brugerforum.
    Søg i Hjælp til computerSøg i Hjælp til mobil

Hvorfor bruger I ikke screenshots i dokumentationen?
Screenshots er virkelig svære at vedligeholde af flere årsager:
  • Teksten (og nogle gange layoutet) er forskellig på hvert sprog. Vi ville være nødt til at tage et adskilt screenshot for hvert sprog og derefter beskære det, ændre størrelsen, tilføje pile osv. i hvert screenshot.
  • Produktets brugerflade ændres ofte. Vi ville være nødt til at opdatere screenshottet, hver gang produktet ændres, da det kan være forvirrende, når et screenshot ikke matcher din rapport.
  • Der er forskel på mobilvenlig visning og computervenlig visning. Vi ville være nødt til at vælge en af dem eller begge dele.

Det er derfor ikke praktisk muligt for os at medtage screenshots i disse dokumenter, selv om vi gerne ville.

Hjælpeforum

Du kan finde mailforummet for Search Console (og websiteejere generelt) i Hjælp. Dette er et fællesskab af nye brugere og ekspertbrugere med en historik, som du kan søge i, og som går mange år tilbage.

Før du stiller et spørgsmål, må du meget gerne foretage en søgning først for at finde ud af, om spørgsmålet er blevet besvaret enten i dokumentationen eller i en tidligere mailtråd. Husk desuden altid at være høflig i alle diskussionstråde.

Sådan åbner du hjælpeforummet: Du kan enten:

• Klikke på knappen Fællesskab øverst i Hjælp for at åbne forummet

eller

• Klikke på menulinjen i Hjælp og derefter klikke på Fællesskab

YouTube, Twitter og meget mere

Giv feedback

• Hvis du vil sende feedback om Search Console (produktet), skal du klikke på Send feedbacknavigationslinjen på en vilkårlig side.
  • Du kan sende feedback om hjælpedokumentationen (disse dokumenter) ved at klikke på enten Send feedback om denne artikel eller på en af knapperne med Var disse oplysninger nyttige? nederst på siden. Undlad at bruge denne sti til at sende feedback om produktet. Produktfeedback via denne sti sendes ikke til teamet.