Rapporten Sideoplevelse

Rapporten Sideoplevelse giver en oversigt over brugeroplevelsen for besøgende på dit website. Få flere oplysninger om sideoplevelse på Google.

Åbn rapporten Sideoplevelse

Om Sideoplevelse

Sideoplevelse evalueres pr. webadresse. Vurderingen og rapporten er udviklet med henblik på at hjælpe websites med at oprette sider, der giver de besøgende en bedre brugeroplevelse.

Sideoplevelsen i Google Søgning rapporteres i Search Console på baggrund af følgende kriterier:

• Core Web Vitals
    Core Web Vitals tester hastigheden og stabiliteten af sideindlæsningen for brugerne, samt hvor responsiv den er. Rapporten Core Web Vitals giver hver side en af følgende bedømmelser: God, Skal forbedres eller Dårlig. En side skal have bedømmelsen God fra Core Web Vitals i både CLS og LCP og God (eller ikke nok data) i INP for at være kvalificeret til statussen God i Sideoplevelse. Webadresser uden Core Web Vitals kan ikke vises i rapporten Sideoplevelse. Åbn rapporten Core Web Vitals.
  • Brug af HTTPS
    En side skal vises via HTTPS for at blive rapporteret med statussen "God" i Search Console. Åbn HTTPS-rapporten.
Hvis dette website har et HTTP-webadressepræfiks, kategoriseres ressourcen som "Standarderne overholdes ikke", og HTTPS-rapporten vil ikke tilgængelig for den pågældende ressource. Det skyldes, at en webadresse skal vises via HTTPS for at blive betragtet som kvalificeret til statussen "God". Hvis du har en tilsvarende domæneejendom- eller ejendom med HTTPS-webadressepræfiks, skal du i stedet tjekke rapporten Sideoplevelse for den anden ejendom. Du må f.eks. ikke bruge rapporten Sideoplevelse for http://eksempel.dk. Brug i stedet f.eks. eksempel.com eller https://eksempel.dk.

Rapportdækning

Hvis en webadresse skal tælles med i rapportdata, kræver det følgende:

• Webadressen skal indeholde data i rapporten Core Web Vitals. (Undtagelse: En webadresse uden data fra Core Web Vitals vil muligvis blive vist i Sideoplevelse, hvis webadressegruppen for den pågældende webadresse vises i Core Web Vitals). Core Web Vitals rapporterer desuden om faktiske webadresser og ikke om kanoniske webadresser.
  • Webadressen skal være indekseret og have optrådt i Google Søgning.

Manglende data

Hvis Der er ikke nok brugsdata for dit website vises i stedet for rapporten Sideoplevelse, betyder det enten, at din ejendom er ny i Search Console, eller at der ikke er nok data i CrUX-rapporten til at levere brugbare oplysninger for den valgte enhedstype (computer eller mobiltelefon). CrUX-databasen indsamler oplysninger om webadresser, uanset om webadressen udgør en del af en Search Console-ejendom, men det kan tage et par dage at analysere og uploade eventuelle eksisterende data fra CrUX-databasen, når en ejendom er oprettet.

Hvis Ingen data vises for Core Web Vitals i rapporten, betyder det, at du ikke har nok nye data for nogen af webadresserne på dit website. Du skal ikke foretage dig noget her. Du skal bare vente, indtil der har været nok brugertrafik til at generere data for kortet.

Hvis Der er ikke nok nyere brugsdata vises for Core Web Vitals i rapporten, har du ikke nok nye CrUX-data til at generere oplysninger for Core Web Vitals. CrUX-data genereres af brugerbesøg. Du behøver ikke at foretage dig noget her. Du skal bare vente, indtil der har været nok brugertrafik til at generere denne rapport.