/webdesigner/community?hl=en
This content is likely not relevant anymore. Try searching or browse recent questions.
-
Got new version 9 gwd but software does not activate. 0 Recommended Answers 12 Replies 0 Upvotes
1 Recommended Answer
$0 Recommended Answers
1 Relevant Answer
$0 Relevant Answers
Updated from version 8 to 9.  Old display work does not activate.  Responsive feature does not run.
Details
Most Relevant Answer Most Relevant Answers (0)
All Replies (12)
-
Most Relevant Answer
Also receive E0908...  "Failure to Initialize COM"
marked this as an answer
Most relevant based on info available
Most Relevant Answer
Can you please let us know which OS platform you are trying to run Google Web Designer on?

Can you please quit Google Web Designer if it's running, delete the cache and try again?

Thanks,
San
Google Web Designer team
marked this as an answer
Most relevant based on info available
-
Most Relevant Answer
Running Windows 7.
marked this as an answer
Most relevant based on info available
-
Most Relevant Answer
Deleted cache.  Didn't do a thing.  Still same problem.
marked this as an answer
Most relevant based on info available
Most Relevant Answer
Can you please also try disable gpu rendering?

  • Windows: Add a DWORD32 value named disable-gpu-rendering to HKEY_CURRENT_USER\Software\Google\Web Designer\Settings in the registry. Set this value to 1.
Thanks,
San
Google Web Designer team
marked this as an answer
Most relevant based on info available
Most Relevant Answer
I want to find Dynamic Remarketing Ad templates but GWD showing only 5 templates please find attached screenshots of before filter and after filter below.
I'm using windows 10.
GWD is also updated.


marked this as an answer
Most relevant based on info available
Most Relevant Answer
Please quit Google Web Designer if it's running, delete the gwdtemplates folder and relaunch to force the templates to be installed and loaded again.

  • Windows: C:\Users\<username>\AppData\Local\Google\Google Web Designer\webapp\gwdtemplates
  • Mac: /Users/<username>/Library/Application Support/Google/Web Designer/webapp/gwdtemplates
  • Linux: ~/.local/share/google-web-designer/logs/webapp/gwdtemplates
marked this as an answer
Most relevant based on info available
Most Relevant Answer
Thank you for your quick response.
It's working now.

Thank you I appreciate.
marked this as an answer
Most relevant based on info available
-
Most Relevant Answer
Deleted GWD Templates folder and then restarted GWD.  GWD displayed rebuild of templates.  However, doesn't look or feel right compared to version 8.  Anyway I can back this version off and stay version 8?
marked this as an answer
Most relevant based on info available
Most Relevant Answer

Deleted GWD Templates folder and then restarted GWD.  GWD displayed rebuild of templates.  However, doesn't look or feel right compared to version 8.  Anyway I can back this version off and stay version

Can you please give us details on what is not working? 

Thank you,
San
Google Web Designer team
marked this as an answer
Most relevant based on info available
-
Most Relevant Answer
Reset the register value to "1" and still have same problem.  Mouse still works but GUI is frozen.

marked this as an answer
Most relevant based on info available
-
Most Relevant Answer
Correction... Not frozen.  Just slow as Hel.   Took five minutes for GUI to completely display.  Whatever happened has caused this version to be useless to me.  Anyone know how to reload the old version and stop new ones from updating??
marked this as an answer
Most relevant based on info available
This question is locked and replying has been disabled.
Discard post? You will lose what you have written so far.
Write a reply
10 characters required
Failed to attach file, click here to try again.
Discard post?
You will lose what you have written so far.
Personal information found

We found the following personal information in your message:

This information will be visible to anyone who visits or subscribes to notifications for this post. Are you sure you want to continue?

A problem occurred. Please try again.
Create Reply
Edit Reply
Delete post?
This will remove the reply from the Answers section.
Notifications are off
Your notifications are currently off and you won't receive subscription updates. To turn them on, go to Notifications preferences on your Profile page.
Report abuse
Google takes abuse of its services very seriously. We're committed to dealing with such abuse according to the laws in your country of residence. When you submit a report, we'll investigate it and take the appropriate action. We'll get back to you only if we require additional details or have more information to share.

Go to the Legal Help page to request content changes for legal reasons.

Reported post for abuse
Unable to send report.
Report post
What type of post are you reporting?
Google takes abuse of its services very seriously. We're committed to dealing with such abuse according to the laws in your country of residence. When you submit a report, we'll investigate it and take the appropriate action. We'll get back to you only if we require additional details or have more information to share.

Go to the Legal Help page to request content changes for legal reasons.

Reported post for abuse
Unable to send report.
This reply is no longer available.
/webdesigner/threads
//accounts.google.com/ServiceLogin
You'll receive email notifications for new posts at
Unable to delete question.
Unable to update vote.
Unable to update subscription.
You have been unsubscribed
Deleted
Unable to delete reply.
Removed from Answers
Marked as Recommended Answer
Removed recommendation
Undo
Unable to update reply.
Unable to update vote.
Thank you. Your response was recorded.
Unable to undo vote.
Thank you. This reply will now display in the answers section.
Link copied
Locked
Unlocked
Unable to lock
Unable to unlock
Pinned
Unpinned
Unable to pin
Unable to unpin
Marked
Unmarked
Unable to mark
Reported as off topic
/webdesigner/profile/0?hl=en