Beëindigde versies van Google Web Designer

We beëindigen oude versies van Google Web Designer zodat we ons kunnen focussen op de ontwikkeling van de tools die u nodig heeft om te ontwerpen voor het internet van vandaag.

Beëindigde versies

De volgende versie en alle oudere versies zijn beëindigd:

Versie 15.2.1.0306 | Shell-build 12.0.0.0

Uw versie controleren

U kunt bekijken welke versie u gebruikt via Help > Over Google Web Designer in het hoofdmenu.

Google Web Designer updaten

Als u een beëindigde versie probeert te openen, wordt u gevraagd Google Web Designer te updaten. U kunt nu de meest recente versie downloaden en installeren zodat u beschikt over de nieuwste functies, verbeteringen en bugfixes. (Bekijk de release-opmerkingen voor meer informatie.) U kunt documenten die met oudere versies zijn gemaakt, nog steeds bewerken.

Bekijk onze systeemvereisten om te controleren of de nieuwste versie van Google Web Designer kan worden uitgevoerd op uw computer.

Google Web Designer wordt automatisch up-to-date gehouden als u verbinding heeft met internet. Als de automatische updates niet werken of u andere problemen tegenkomt, laat u ons dit weten op het forum.