Berekende stijlen bekijken via het deelvenster CSS

Bekijk een lijst met CSS-eigenschappen voor het geselecteerde element door het deelvenster CSS te openen en over te schakelen naar het tabblad Berekend. U kunt de berekende stijl alleen bekijken wanneer er één element is geselecteerd.

Als een eigenschap is ingesteld door een regel, wordt er een pijl weergegeven naast de naam van de eigenschap. Klik op de eigenschap om de regel en de door de regel gespecificeerde waarde te bekijken.

• Als meerdere regels van toepassing zijn op dezelfde eigenschap, wordt de dominante regel weergegeven.
  • Als u de eigenschap wilt wijzigen, klikt u op de naam van de regelkiezer om over te schakelen naar het tabblad Stijlen en rechtstreeks naar die regel te gaan. Daar kunt u de regel bewerken. U kunt de CSS niet bewerken op het tabblad Berekend.

Filteren

U kunt de lijst met eigenschappen filteren die wordt weergegeven in het deelvenster CSS.

Vooraf gedefinieerde filters

Selecteer een vooraf gedefinieerd filter in het dropdownmenu:

• Alle: Alle eigenschappen bekijken, waaronder eigenschappen die zijn ingesteld op de standaardwaarden.
  • Overzicht: Eigenschappen bekijken die expliciet zijn gedefinieerd door overeenkomende regels. (Dit is de standaardweergave.)
  • Lettertype: Eigenschappen bekijken die zijn gerelateerd aan lettertypen.
  • Achtergrond: Eigenschappen bekijken die zijn gerelateerd aan achtergronden.

Aangepast filter

Als u uw eigen filter wilt toepassen, klikt u op het vergrootglaspictogram Search icon en typt u een deel van de naam van de eigenschap in het veld Eigenschappen filteren. Het aangepaste filter werkt samen met het actieve vooraf gedefinieerde filter, dus u moet Alle selecteren om uw aangepaste filter toe te passen op alle eigenschappen.