Animatie in een responsieve indeling

Responsieve functies worden niet ondersteund in AMP HTML-advertenties. Voor videoadvertenties, geanimeerde gif's en beeldadvertenties kunnen indelingen voor meerdere formaten worden gebruikt.

Als uw document een responsieve indeling heeft, kan elke mediaregel een eigen reeks animaties hebben, zodat u verschillende animaties kunt instellen voor verschillende formaten en standen.

De animaties kunnen zo veel variëren als u wilt. U kunt de timing van sleutelframes aanpassen, de eigenschappen met animaties bewerken of de animatie helemaal verwijderen of toevoegen.

In het bovenstaande voorbeeld vindt de beweging met animaties plaats voor verschillende richtingen voor elk formaat.

Animatieoverschrijvingen

Als u een animatie aanpast terwijl een mediaregel is geselecteerd, wordt de elementnaam van de betreffende laag geel op de tijdlijn.

Als u de standaardanimatie wilt herstellen die door het basisdocument wordt gebruikt, klikt u op het label van de laag en selecteert u Overschrijving verwijderen.