De uitgevouwen pagina positioneren

Standaard worden uitvouwbare advertenties omlaag en naar rechts uitgevouwen. Als u uw advertentie echter in een andere richting wilt uitvouwen, kunt u de relatieve positie van de uitgevouwen pagina wijzigen.

De uitgevouwen pagina opnieuw positioneren ten opzichte van de bannerpagina:

1. Ga naar de bannerpagina via de pagina-indicator onderaan het werkvlak.
  2. Klik op de knop Positie van uitgevouwen staat . Er wordt een doorzichtige versie van de uitgevouwen pagina over de bannerpagina weergegeven.
  3. Sleep de uitgevouwen pagina naar de nieuwe positie. De uitgevouwen pagina moet de bannerpagina overlappen.
  4. Klik nogmaals op de knop Positie van uitgevouwen staat  om terug te gaan naar de ontwerpweergave.