Publiceren naar Google Drive

Wanneer u publiceert naar Google Drive, uploadt Google Web Designer de gepubliceerde bestanden naar uw Google Drive-opslag, waar u ze makkelijk kunt delen.

Klik bovenaan het venster op de pijl-omlaag op de knop Publiceren  en selecteer Google Drive.

Niet ingelogd?

Als u niet bent ingelogd op uw Google-account vanuit Google Web Designer, ziet u een inlogpagina in uw browser. Log in met de inloggegevens voor uw Google Drive-account.

U wordt gevraagd Google Web Designer toe te staan te integreren met andere Google-producten. Klik op Toestaan om door te gaan.

Instellingen in het dialoogvenster Publiceren

• Naam: Geef de naam op voor het zip-bestand of de map voor het document en de ondersteunende bestanden. Google Web Designer gebruikt standaard dezelfde naam als de naam die u heeft opgegeven voor het html-bestand dat u heeft gemaakt.

• Locatie: Kies de locatie waar u het bestand wilt opslaan. Geef het pad op naar de locatie waar u het bestand wilt opslaan of klik op het mapicoon om naar de gewenste locatie te navigeren.

• Formaat: Voor responsieve AdMob-indelingen moet u de advertentie afzonderlijk publiceren voor elk formaat dat u wilt gebruiken. Selecteer het advertentieformaat in het dropdownmenu voor het formaat.

• Selecteer publicatieopties of hef de selectie daarvan op. Bepaalde opties zijn mogelijk niet beschikbaar voor uw documenttype.

• Inline lokale bestanden: De JavaScript- en css-code wordt in het html-bestand in plaats van in externe bestanden geplaatst. (Automatisch geselecteerd voor AMP HTML-advertenties.)
    • Verkleinen: De broncode comprimeren voor een kleinere bestandsgrootte.
    • Polite load: Het laden van items vertragen totdat de hostpagina de aanvankelijke laadactie heeft voltooid. (Niet beschikbaar voor AMP HTML-advertenties.)
    • Rand toevoegen: Een rand van 1 pixel met de door u opgegeven kleur toevoegen. (Niet beschikbaar voor AMP HTML-advertenties.)
  • Css-voorvoegsel: Selecteer de css-voorvoegsels die u in het bestand wilt opnemen. Standaard worden alle voorvoegsels geselecteerd zodat ze werken met zo veel mogelijk browsers.

Klik op Publiceren als u de instellingen heeft opgegeven.

Na de publicatie kunt u het zip-bestand of de map delen of uploaden naar een advertentieplatform, zoals Google Ads of een webhost.