Google Web Designer koppelen aan uw Google-account

Als u bent ingelogd op uw Google-account, kunt u gebruikmaken van de integraties van Google Web Designer met Studio, Display & Video 360, Campaign Manager 360 en Google Drive.

Inloggen op uw Google-account

1. Klik in het menu bovenaan op Inloggen om in te loggen op uw Google-account. U ziet de Google-inlogpagina in uw standaardbrowser. (Hieronder ziet u een lijst met ondersteunde browsers.)
  2. Geef uw inloggegevens op. U wordt gevraagd Google Web Designer toegang te geven tot uw Google-account.
  3. Nadat u bent ingelogd, kunt u de pagina sluiten en terugkeren naar Google Web Designer. U ziet uw e-mailadres voor inloggen in het menu bovenaan.

Ondersteunde browsers

• Google Chrome (Mac, Windows en Linux)
  • Mozilla Firefox (Mac, Windows en Linux)
  • Safari (Mac)
  • Internet Explorer-versies 8 tot en met 11 (Windows)
  • Microsoft Edge (Windows)

Functies waarvoor u moet inloggen

Als u Google Web Designer nog niet aan uw Google-account heeft gekoppeld, wordt het inlogproces geactiveerd voor de volgende functies:

• Publiceren naar Google Drive
  • Publiceren naar Studio*
  • Publiceren naar Display & Video 360*
  • Publiceren naar Campaign Manager 360*
  • Uploaden naar Ads Creative Studio
  • Deelbare voorbeeldlink
  • Een voorbeeld naar een mobiel apparaat sturen
  • Aangepast schema voor een dynamische advertentie*
  • Studio-itembibliotheek

* U wordt misschien gevraagd om in te loggen wanneer u een document opent dat een aangepast dynamisch gegevensschema gebruikt of dat eerder is gepubliceerd naar Studio, Display & Video 360 of Campaign Manager 360. U hoeft alleen in te loggen als u een van de functies in de bovenstaande lijst wilt gebruiken.

Schakelen tussen accounts

U kunt overschakelen naar een ander Google-account om te gebruiken met Google Web Designer.

1. Als u momenteel bent ingelogd op een Google-account, klikt u in het menu bovenaan op uw e-mailadres en selecteert u Uitloggen.
  2. Klik op Inloggen en selecteer het account dat u wilt gebruiken of selecteer Een ander account gebruiken als dit de eerste keer is dat u inlogt op dit account in Google Web Designer.

Problemen oplossen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Als u hulp nodig heeft met uw Google-account, gaat u naar het Helpcentrum van Google Accounts.

Functie werkt niet

Als u bent ingelogd, maar een van de bovenstaande functies niet werkt zoals verwacht, gaat u na of u bent ingelogd met dezelfde login als u gebruikt voor het andere product. Wanneer u bijvoorbeeld wilt publiceren naar Campaign Manager 360, maar u het gebruikersprofiel dat u wilt gebruiken niet ziet, moet u misschien overschakelen naar het account dat aan dat profiel is gekoppeld.

Foutpagina na inloggen

Als u de Google Web Designer-melding ('Het inlogproces is bezig') annuleert voordat u het inlogproces in uw browser afrondt, ziet u een foutpagina. Probeer opnieuw in te loggen vanuit Google Web Designer.