Uitgebreide foutregistratie inschakelen

In bepaalde gevallen melden gebruikers problemen die we niet kunnen dupliceren. Voor dergelijke gevallen hebben we optie voor uitgebreide logboekregistratie waarmee we een diagnose van het probleem kunnen uitvoeren. Het logboek bevat geen gebruikersgegevens. U kunt uitgebreide logboekregistratie inschakelen in uw voorkeuren. (U moet Google Web Designer opnieuw starten om de registratie te starten.)

U kunt de logboekbestanden vinden op deze locaties:

• Windows: C:\Users\<gebruikersnaam>\AppData\Local\Google\Google Web Designer\logs
  • Mac: /Users/<gebruikersnaam>/Library/Application Support/Google Web Designer/logs
  • Linux: ~/.local/share/google-web-designer/logs/