Aanvullende bronnen

Raadpleeg de volgende bronnen voor meer hulp met Google Web Designer.

Helpforum

Het Google Web Designer-forum is een community van mensen zoals u, mensen die het leuk vinden om elkaar te helpen en samen uit te zoeken hoe de tool het beste kan worden gebruikt. Het is een uitstekende plaats om vragen te stellen en uw expertise met anderen te delen. Ontwikkelaars van Google houden het forum in de gaten en leveren ook ideeën, oplossingen en gegevens zodat u optimaal kunt gebruikmaken van Google Web Designer.

Aankondigingen worden op het forum gepost in het Engels, maar posts in andere talen zijn toegestaan.

DEELNEMEN AAN HET GOOGLE WEB DESIGNER-FORUM

Videotutorials

Op het YouTube-kanaal van Google Web Designer kunt u zien hoe leden van een Web Designer-team tonen hoe u de nieuwste tools en functies kunt gebruiken. Browse door het kanaal en bekijk een training over de functie waarin u bent geïnteresseerd. Abonneer u en ontvang meldingen wanneer er nieuwe video's zijn (afhankelijk van uw YouTube-instellingen).

Alle video's zijn in het Engels en er zijn ondertitels beschikbaar in andere talen.

HET YOUTUBE-KANAAL VAN GOOGLE WEB DESIGNER BEKIJKEN

Skillshop

Skillshop biedt gratis online training voor advertentieproducten en -platforms van Google, inclusief een leertraject voor Google Web Designer. Als u zich aanmeldt met uw Google-account, kunt u binnen enkele minuten aan een cursus beginnen.

Skillshop-cursussen zijn alleen beschikbaar in het Engels.

INSCHRIJVEN BIJ SKILLSHOP

Blog

Volg de Google Web Designer-blog voor tips, stapsgewijze instructies en gedetailleerde beschrijvingen van tools en functies.

De blog is alleen beschikbaar in het Engels, maar in het Helpcentrum kunt u vertalingen vinden van geselecteerde blogposts.

DE GOOGLE WEB DESIGNER-BLOG BEZOEKEN