Html-elementen toevoegen

U kunt html-elementen aan uw documenten toevoegen in de Ontwerpweergave met het gereedschap Element. Met het gereedschap Element kunt u standaard div-elementen maken, die vervolgens kunnen worden gebruikt als containers voor andere elementen.

Gereedschap Element

Een element toevoegen:

1. Klik op het gereedschap Element  in de werkbalk.
  2. Selecteer het elementtype in de balk met gereedschapopties.
    •  Voeg een div-element toe.
    •  Voeg een img-element (of amp-img-element voor amp-html-advertenties) toe.
    •  Voeg een video-element (of amp-video-element voor amp-html-advertenties) toe.
    •  Voeg een aangepast element toe. Typ de tagnaam in het Element-veld. Het veld vult de HTML5-tags automatisch aan. Dit zijn mogelijk geen geldige tags voor AMPHTML-advertenties.
  3. Klik en sleep op het werkgebied om het nieuwe element te positioneren en te vergroten.

Een element in een ander element nesten:

1. Klik in de werkbalk op het gereedschap Selectie .
  2. Dubbelklik op het gewenste bovenliggende element. Het bovenliggende element krijgt een rode omtrek en kan niet langer worden geselecteerd.
  3. Maak een nieuw onderliggend element. U kunt dubbelklikken op het onderliggende element als u elementen dieper wilt nesten.
  4. Gebruik de Contoureditor of de broodkruimellinks naast de pagina-indicator om uit het bovenliggende element te navigeren.