Den side, du har anmodet om, er ikke tilgængelig på dit sprog i øjeblikket. Du kan vælge et andet sprog nederst på siden eller få en øjeblikkelig oversætte af en hvilken som helst webside til et valgfrit sprog ved hjælp af Google Chromes indbyggede oversættelsesfunktion.

System requirements

Windows requirements Mac requirements Linux requirements
Operating system Windows 10 or later macOS Catalina 10.15 or later 64-bit
Ubuntu 18.04+,
Debian 10+,
openSUSE 15.5+, or
Fedora Linux 38+
Processor Intel Pentium 4 or later Intel Intel Pentium 4 or later
Memory 2 GB minimum, 4 GB recommended
Screen resolution 1280x1024 or larger
Application window size 1024x680 or larger
Internet connection Required