Hva er Google Web Designer?

Google Web Designer er et avansert nettprogram som er utviklet med HTML5. Dette gjør at du kan designe og lage HTML5-annonser og annet nettinnhold ved hjelp av et innebygd visuelt og kodebasert grensnitt. Via designvisningen til Google Web Designer kan du opprette innhold ved hjelp av tegneverktøy, tekst og 3D-objekter, og du kan animere objekter på en tidslinje. Når du er ferdig med å lage innholdet, produserer Google Web Designer rent innhold som lesbart for mennesker, i formatene HTML5, CSS3 og Javascript.

Når du lager reklamer med Google Web Designer, har du til din rådighet et bibliotek av komponenter som gjør at du kan legge til bildegallerier, videoer, verktøy for annonsenettverk med mer.

Med kodevisningen til Google Web Designer kan du opprette filer i formatene CSS, Javascript og XML, bruke funksjoner som fremhever syntaks og autofullfører koder. Dermed blir kodene enklere å skrive, og du gjør færre feil.