Overzicht van Google Web Designer

Google Web Designer is alleen bedoeld voor zakelijk gebruik.

Online advertenties en video's ontwerpen

Google Web Designer is een geavanceerde web-app waarmee u HTML5-advertenties, afbeeldingen, video's en andere webcontent kunt ontwerpen voor uw bedrijf met een geïntegreerde visuele en code-interface. U kunt in de ontwerpweergave van Google Web Designer content maken met tekengereedschap, tekst en 3D-objecten en vervolgens op een tijdlijn animaties toevoegen.

Code ontwikkelen

U kunt in de codeweergave van Google Web Designer css-, JavaScript- en XML-bestanden maken. Hierbij kunt u gebruikmaken van de functies voor markering van de syntaxis en automatische aanvulling van code, zodat de code eenvoudiger en met minder fouten kan worden geschreven.

Media en interactiviteit toevoegen

Google Web Designer biedt een reeks componenten waarmee u afbeeldingsgalerijen, kaarten, visuele effecten en andere functies kunt toevoegen aan uw websites en advertenties. U kunt gebeurtenissen aanpassen op basis van gebruikersacties of op specifieke tijdstippen. Voor videoadvertenties kunt u ook video- en audioclips bewerken.

Geavanceerde workflows

Zodra u de content heeft gemaakt, levert Web Designer u de tools die u nodig heeft om de indeling responsief te maken op verschillende schermformaten. Ook kunt u dynamische bindingen aan een datafeed toevoegen zodat u uw advertenties kunt personaliseren voor uw doelgroep.

Allemaal gratis

Het kost niets om Google Web Designer te downloaden of te gebruiken voor uw bedrijf.