Mikä Google Web Designer on?

Google Web Designer on monipuolinen HTML5-koodia käyttämällä luotu verkkosovellus, jonka avulla voit suunnitella ja luoda HTML5-mainoksia ja muuta verkkosisältöä integroidun visuaalisen ja koodikäyttöliittymän kautta. Google Web Designerin suunnittelunäkymässä voit luoda sisältöä piirtotyökalujen, tekstin ja 3D-kohteiden avulla ja voit animoida kohteita aikajanalla. Kun sisältö on valmis, Google Web Designer muuntaa sen selkeään, ihmisten luettavissa olevaan HTML5-, CSS3- ja JavaScript-muotoon.

Kun luot mainoksia Google Web Designerilla, käytettävissäsi on osia, joiden avulla voit lisätä kuvagallerioita, videoita, mainontaverkostotyökaluja ynnä muuta.

Google Web Designerin koodinäkymän kautta voi luoda CSS-, JavaScript- ja XML-tiedostoja. Syntaksin korostaminen ja koodin automaattinen täydentäminen helpottavat koodin kirjoittamista ja vähentävät virheitä.