Hvad er Google Webdesigner?

Google Webdesigner er en avanceret webapplikation, der er bygget med HTML5, og som giver dig mulighed for at designe og opbygge HTML5-annoncer og andet webindhold ved hjælp af en integreret visuel og kodegrænseflade. Ved hjælp af Google Webdesigners designvisning kan du skabe indhold ved hjælp af tegneværktøjer, tekst og 3D-objekter, og du kan animere objekter på en tidslinje. Når dit indhold er parat, udsender Google Webdesigner ren HTML5, CSS3 og JavaScript, der kan læses af mennesker.

Når du skaber annoncemateriale med Google Webdesigner, kan du bruge en samling af komponenter, så du kan tilføje billedgallerier, videoer, værktøjer til annoncenetværk og meget mere.

Med Google Webdesigners kodevisning kan du oprette CSS-, JavaScript- og XML-filer, hvor syntaksfremhævning og autofuldførelse af kode gør, at du kan skrive din kode lettere og med færre fejl.