Què és Google Web Designer?

Google Web Designer és una aplicació web avançada creada amb HTML5 que us permet dissenyar i crear anuncis HTML5 i altres continguts web mitjançant una interfície visual i de codi integrada. Mitjançant la visualització de disseny de Google Web Designer podeu crear contingut amb eines de dibuix, text i objectes 3D i podeu animar els objectes en una cronologia. Quan hàgiu acabat de crear el contingut, Google Web Designer crea HTML5, CSS3 i JavaScript nets que poden llegir els usuaris.

En crear la creativitat publicitària amb Google Web Designer, podeu utilitzar una biblioteca de components que us permet afegir galeries d'imatges, vídeos, eines de xarxes publicitàries, etc.

La visualització de codi de Google Web Designer us permet crear fitxers CSS, JavaScript i XML amb menys errors realçant la sintaxi i utilitzant l'emplenament automàtic del codi per facilitar-ne l'escriptura.

Ha resultat útil aquest article?