Het startscherm van je smartwatch wijzigen

U kunt het startscherm van uw horloge aanpassen aan uw doelen, behoeften en stijl. Verschillende wijzerplaten geven verschillende combinaties van informatie weer.

Uw wijzerplaat wijzigen

1. Als het scherm uit staat, activeert u het horloge.
  2. Als u de lijst met wijzerplaten wilt bekijken, tikt u op het scherm en houdt u dit vast.
    • Op sommige horloges moet u op het horlogescherm naar links swipen.
  3. Swipe naar links of rechts om de wijzerplaten te bekijken waaruit u kunt kiezen.
  4. Tik op de wijzerplaat om een nieuw ontwerp te kiezen.

Een wijzerplaat toevoegen of verwijderen

U kunt wijzerplaten verbergen, zodat ze niet op uw horloge worden weergegeven. Wanneer een wijzerplaat is verborgen, wordt deze wel in de app weergegeven, maar niet op uw horloge. U kunt ook extra wijzerplaten toevoegen aan uw collectie.

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Tik op het scherm en houd dit vast om de lijst met wijzerplaten te bekijken.
    • Op sommige horloges moet je op het horlogescherm naar links swipen.
  3. Swipe naar rechts en tik op de optie om meer wijzerplaten toe te voegen.
  4. Tik op Verbergen Navigatie afsluiten als je een wijzerplaat wilt verbergen.
    • Wear 2: Swipe omhoog om een wijzerplaat te verwijderen.

Tips:

• Je kunt je wijzerplaat ook wijzigen in de Wear OS-app of de bijbehorende app op je apparaat. Tik in de Wear OS-app onder de afbeelding van je horloge op Meer.
  • Als je een wijzerplaat wilt verwijderen die je in de Play Store of App Store hebt gevonden, bekijk je meer informatie over hoe je gedownloade apps verwijdert.

De wijzerplaat aanpassen

U kunt wijzerplaten kiezen die meer informatie weergeven op de achtergrond of snelkoppelingen bieden naar andere apps. Als u de informatie of apps wilt kiezen, wijzigt u de complicaties (gedeelten van het scherm).

Stap 1: Kies een aanpasbare wijzerplaat

1. Als het scherm uit staat, activeert u het horloge.
  2. Als u de lijst met wijzerplaten wilt bekijken, tikt u op het scherm en houdt u dit vast.
    • Op sommige horloges moet u op het horlogescherm naar links swipen.
  3. Swipe naar rechts of links om andere wijzerplaten te bekijken.
  4. Kies een wijzerplaat die boven een icoon Instellingen Instellingen staat.

Stap 2: Pas de achtergrond van uw horloge aan

1. Tik op het horlogescherm en houd dit vast. Tik daarna op Instellingen Instellingen.
    • Op sommige horloges tikt u op het scherm en houdt u dit vast totdat het scherm Aanpassen wordt weergegeven.
  2. Kies een optie:
    • De weergegeven informatie of apps wijzigen: Tik op Gegevens en tik daarna op een gedeelte van het scherm om te wijzigen wat daar wordt weergegeven.
    • De kleur en stijl van de wijzerplaat wijzigen: Tik op Stijlen.
      ​Swipe naar rechts, links, omhoog of omlaag voor meer opties.
  3. Als u klaar bent, tikt u op de nieuwe wijzerplaat om deze op te slaan.
Stap 3: Kies je gegevensrechten

Je kunt je wijzerplaat toegang geven tot je complicatiegegevens.

Zo wijzig je dit recht:

1. Swipe omhoog om je apps te bekijken en tik op Instellingen Instellingen.
  2. Tik op Apps en dan Rechten.
  3. Tik op de wijzerplaat die je wilt bewerken.
  4. Tik op Complicatiegegevens ontvangen en dan Toestaan of Weigeren.