Scherm- en helderheidsinstellingen wijzigen

Stel in dat het scherm van uw horloge op verschillende tijden aan of uit blijft. U kunt ook de helderheid van het scherm aanpassen en indien nodig zelfs tijdelijk extra verlichten.

Het scherm ingeschakeld houden of laten uitschakelen

U kunt het scherm als volgt instellen:

• Het scherm blijft altijd aan en geeft de tijd weer, ook als u het horloge niet gebruikt.
  • Het scherm wordt uitgezet als u het horloge niet gebruikt of niet op het horloge kijkt.

Tip: Als je de batterijduur wilt verbeteren, laat je het scherm uitzetten als je het horloge niet gebruikt.

Via uw telefoon

1. Open de Wear OS-app of de bijbehorende app voor je apparaat.
    • Als je de bijbehorende app voor je apparaat gebruikt, volg je de instructies van die app.
  2. Scroll en tik op Geavanceerde instellingen.
  3. Zet Scherm altijd aan aan of uit.

Via uw horloge

1. Als het scherm is gedimd, tikt u erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen en dan Weergave.
  4. Onderaan het scherm schakelt u Scherm altijd aan in of uit.
Het scherm tijdelijk uitzetten

U kunt het scherm van uw horloge tijdelijk uitzetten, zodat het scherm niet wordt verlicht en geen meldingen weergeeft, ook niet als u uw pols beweegt of op het scherm tikt.

Het scherm tijdelijk uitzetten

1. Als het scherm is gedimd, tikt u erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Theatermodus Theatermodus.

Het scherm weer aanzetten

• Als uw horloge een aan/uit-knop heeft, drukt u één keer op de aan/uit-knop.
  • Als het horloge geen aan/uit-knop heeft, tikt u herhaaldelijk op het scherm totdat dit wordt geactiveerd.
De helderheid van het scherm aanpassen
  1. Als het scherm is gedimd, tikt u erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen en dan Weergave en dan Helderheid aanpassen.
  4. Tik om te kiezen hoe helder het scherm moet zijn.