Een plaats aan de kaart toevoegen

Wazers kunnen een plaats aan de kaart toevoegen via de Waze-app of de Waze-kaarteditor.

Een plaats toevoegen via de Waze-app

1. Tik op Meldingen . Tik Plaatsen.
  2. Gebruik de in-app-camera om een foto te maken en tik Volgende Next. (Zie 'Praktische tips voor foto's' voor richtlijnen om foto's toe te voegen.)
  3. Selecteer of de locatie een woning of bedrijf is.
    1. Voor een privéwoning: tik Deze plaats is een woning en bevestig vervolgens de gegevens.
    2. Voor een bedrijf: voer een nieuwe naam in of selecteer in de lijst een plaats in de buurt en voeg vervolgens de categorie en de adresgegevens toe.
  4. Tik Gereed

Lees eerst het gedeelte Praktische tips voor foto's voordat u foto's voor plaatsen indient.

Wilt u plaatsen toevoegen via de Waze-kaarteditor? Lees dit artikel voor meer informatie.