Een ander vertrekpunt instellen

Volg de onderstaande stappen als u wilt navigeren vanaf een vertrekpunt dat anders is dan uw huidige locatie:

1. Tik op het menu . Zoek uw vertrekpunt door te zoeken in de zoekbalk .
  2. Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek om meer opties weer te geven.
  3. Tik op de optie Instellen als vertrekpunt.
  4. Stel vervolgens uw bestemming in door te zoeken in de zoekbalk of kies uit uw Favorieten. Nadat u bent gestart met de navigatie, wordt het vertrekpunt weergegeven met een speld .

Tip: U kunt ook een favoriet als vertrekpunt instellen.