Functie-updates

Nieuw in Waze-versie 4.103

*De nieuwste versie van de Waze-app bevat alle wijzigingen die in eerdere versies zijn aangebracht. Als je de Waze-app updatet naar de nieuwste Waze-versie, worden alle wijzigingen in eerdere versies gedownload naar je apparaat.

iOS

Met deze update kun je nog makkelijker tijd besparen en files vermijden:

Er is een bug opgelost zodat je je route nog steeds kunt zien als de internetverbinding wordt verbroken.

Android

Met deze update kun je nog makkelijker tijd besparen en files vermijden:

Er is een bug opgelost zodat je je route nog steeds kunt zien als de internetverbinding wordt verbroken.

Waze-versie 4.102

iOS

Met deze update kun je nog makkelijker tijd besparen en files vermijden:

Bugfixes zodat je de brandstofprijzen in Waze kunt updaten.

Android

Met deze update kun je nog makkelijker tijd besparen en files vermijden:

Bugfixes zodat je de brandstofprijzen in Waze kunt updaten.

Waze-versie 4.101

Met deze update kun je nog makkelijker tijd besparen en files vermijden:

Bug opgelost, waardoor je makkelijker een rit kunt bekijken die iemand met je heeft gedeeld.

Waze-versie 4.100

iOS

Deze versie bevat verschillende bugfixes en prestatieverbeteringen.

Android

Met deze update kun je nog makkelijker tijd besparen en files vermijden:

Bug opgelost, waardoor gesproken instructies nu correct worden uitgesproken.

Waze-versie 4.9

UI-wijzigingen

• Wijzigingen in locatiegerelateerde rechten.
  • De algemene gebruikerservaring in de app is verbeterd.

Update wegens Franse verordening

Informatie in de app over de vervuilende uitstoot van verschillende vervoermiddelen om het gebruik van groenere vervoermiddelen te stimuleren.

Meldingen op wegen met veel ongevallen

Realtime inzichten in weggedeelten met veel ongevallen.

Bugfixes

Bugfixes voor nauwkeurigere navigatie.

Informatie over de locaties van oplaadstations voor elektrische voertuigen

Verbeterde navigatie voor EV-chauffeurs.

Waze ingebouwd voor je auto

Een nieuwe Waze-app voor Android Automotive (AAOS).

Waze-versie 4.85

Update voor speciale stemmen

De speciale spraakfunctionaliteit is verbeterd.

Support voor iOS-versie

Waze wordt niet meer ondersteund in iOS 13 of lager.

UI-wijzigingen

Verbeterde gebruikerservaring voor nieuwe gebruikers.

Waze-versie 4.84

App-crashpreventie

Configuratie-updates die voorkomen dat Waze crasht als je de app opent.

Verbeteringen in onderhoud en infrastructuur

Voor algehele stabiliteit en prestaties.

Waze-versie 4.83

Apple Music afspelen via Waze op iOS-apparaten

Koppel de Apple Music-app aan Waze en beheer rechtstreeks vanaf de kaart waarnaar je wilt luisteren.

Meer informatie over alternatieve routes en omleidingen

Alternatieve routes en omleidingen worden nu weergegeven als grijze, ononderbroken lijnen op de kaart. Een extra tooltip laat zien hoeveel tijd een alternatieve route of omweg zou toevoegen aan je rit.

Opmerking: Deze updates zijn alleen beschikbaar voor sommige gebruikers in bepaalde regio's. Ze worden in de toekomst geleidelijk beschikbaar voor meer gebruikers.