Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg fravælge kildeskat?

Ifølge loven gælder skatten på 25 % for køb, der er foretaget af brasilianske kunder, for alle sælgere, der modtager udbetalinger fra Google i en hvilken som helst anden valuta end brasilianske real (BRL). Eftersom skatten er påkrævet, kan du kun fravælge denne brasilianske skat ved at fjerne din app fra distribution i Brasilien.

Hvorfor blev den øjeblikkelige bekræftelse af min bankkonto ikke gennemført?

Der er nogle ting, du skal være opmærksom på, når du forsøger at bekræfte din bankkonto med det samme:
  • Tjek, at navnet på din bank er angivet korrekt på din betalingsprofil. Hvis den er forkert, skal du gå tilbage og indtaste din bankkonto igen og bekræfte dine kontooplysninger.
  • Sørg for, at du angiver det navn og den adgangskode, du bruger til at logge ind på din netbankkonto, og ikke de oplysninger, du bruger til din betalingsprofil.
  • Hvis øjeblikkelig bekræftelse mislykkes, fordi der er problemer med at oprette forbindelse til din bank, kan du prøve igen senere eller bruge bekræftelsesmetoden med testindbetalinger.
  • Inden du indtaster dine kontooplysninger, er det en god idé at kontrollere, at browseren viser en mere sikker forbindelse. Få flere oplysninger om, hvordan du identificerer en mere sikker webforbindelse.

Hvad er hjemfald?

Virksomheder i USA er forpligtet til at overdrage aktiver, der efter deres mening er givet afkald på, til de amerikanske delstatsregeringer. Den rette delstatsregering er den delstat, som du har oplyst os om, at du bor i. Hvis du bor uden for USA, er delstaten Delaware (den delstat, hvor Google er registreret) den rette delstatsregering. Hvis din saldo er hjemfaldet til den offentlige myndighed, kan du på kontoret for ejendom, der ikke er blevet gjort krav på, i din offentlige myndighed ansøge om at få pengene returneret til dig. Få flere oplysninger på https://www.usa.gov/unclaimed-money.

Hvordan beregnes grænsen, der bestemmer, om jeg skal indgive en 1099-K-formular?

IRS-bestemmelsen kræver, at der skal rapporteres det samlede salg og bruttoantallet af transaktioner uden justeringer for refusioner, tilbageførsler eller justeringer.

Får jeg en kopi af 1099-K-formularen, hvis jeg kun opfylder et af kravene?

Nej, en sælger få kun et eksemplar af 1099-formularen, hvis vedkommende opfylder alle kriterierne.

Hvordan får jeg en kopi af 1099-K-formularen?

Vi sender hvert år et eksemplar af 1099-formularen med posten senest den 31. januar.

Hvad sker der, hvis jeg ikke angiver mit TIN-nummer, eller hvis jeg angiver et forkert TIN-nummer?

Hvis du ikke angiver de nødvendige oplysninger og bekræfter, at de er korrekte, kan Google skride til en række handlinger, bl.a. tilbageholdelse af sælgerudbetalinger og suspendering af behandling af transaktioner.

Hvilke skatteformularer skal ikke-amerikanske sælgere indgive?

Hvis du er international sælger, der er baseret uden for USA, skal du indsende certifikatet for udenlandsk status (Formular W-8BEN) fra din betalingsprofil. Skattevæsenet kræver, at internationale sælgere, der behandler salg i USA, skal levere certifikatet for udenlandsk status (formular W-8BEN) for at blive fritaget for amerikansk skatterapportering. Få flere oplysninger om W-8BEN på http://www.irs.gov/formspubs/.

Hvilke typer notifikationer får jeg?

Alle sælgere modtager mailnotifikationer om visse betalingshændelser, bl.a.:
  • Når vi sender dig en sælgerudbetaling
  • Når indbetalinger i forbindelse med bankkontobekræftelse fra Google mislykkes
  • Når en ny primær betalingsform vælges for din profil
  • Når sælgerudbetalinger (EFT, bankoverførsel osv.) mislykkes

Få flere oplysninger om at tilføje eller ændre mailtilladelser for betalingsbrugere.

Hvorfor gik min testindbetaling ikke igennem?

En testindbetaling kan mislykkes af en række årsager, bl.a. følgende:
  • Du har angivet et forkert bankkontonummer eller bankregistreringsnummer eller forkerte koder (de oplysninger, der kræves, varierer alt efter land)
  • Din bankkonto er lukket
  • "Kontoindehavers navn" var ikke PRÆCIS det samme som på din bankkonto
  • Din bank er ikke beliggende i samme land, som det du har angivet på din betalingsprofil
  • Din bankkonto er ikke i den lokale valuta for det land, du har angivet på din betalingsprofil
  • Din bankkonto er ikke konfigureret til at modtage indgående betalinger af typen ACH (Automated Clearing House) og EFT (elektronisk pengeoverførsel)
  • Din bankkode er ændret på grund af en nylig bankfusion

Hvis din testindbetaling mislykkes, vises meddelelsen "indbetaling mislykkedes" på den side, hvor du indsendte dine bankkontooplysninger. Hvis du ser denne meddelelse, skal du indtaste dine bankoplysninger igen for at sikre, at der ikke var nogen stavefejl. Du kan også kontakte din bank for at bekræfte de nøjagtige oplysninger, du skal bruge, og derefter angive dine bankkontooplysninger igen.

Hvis fejlen fortsætter, og du får en meddelelse om, at kontoen allerede er angivet, skal du kontakte os. Vi står klar til at hjælpe.

Kan jeg redigere mailadressen til min betalingskontaktperson?

Ja. Du kan når som helst tilføje og fjerne brugere og redigere dine mailpræferencer. Når du gemmer en ny betalingsbruger, modtager denne en mail, der beder vedkommende om at bekræfte sin mailadresse, før Google sender eventuelle fremtidige betalingsmails.

Bemærk! Hvis du markerer afkrydsningsfeltet Primær kontaktperson, vil betalingskontaktpersonen som standard få alle faktureringsnotifikationer.

Kan jeg vælge, hvilken type mailnotifikationer jeg gerne vil modtage?

Ja. Der er 3 typer notifikationer:

Skal en betalingsbrugers tilladelser matche dennes brugeradgangstilladelser?

Nej. Det er muligt at tilføje en bruger, der ikke har loginoplysninger, som en betalingskontakt. Din regnskabsafdeling kan f.eks. få oplysninger om dine betalingshændelser uden at have adgang til ordreoplysninger eller loginoplysninger. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer og fjerner brugere eller ændrer tilladelser.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget min sælgerudbetaling fra Google?

Hvis du ikke har modtaget en forventet sælgerbetaling, skal du være opmærksom på følgende:

• Sælgerudbetalinger, som vi foretager via bankoverførsel, kan blive forsinket. Kontakt din bank for at få hjælp og flere oplysninger.
  • Vi sender udbetalinger, der falder på en helligdag eller i en weekend, den følgende hverdag.  Hvis den 15. f.eks. falder på en helligdag, som er en mandag, sker betalingen tirsdag den 16.
  • Tjek, at du har opfyldt din minimumsgrænse for udbetalinger.
  • Det kan tage op til 5 hverdage (længere tid i nogle lande), før betalinger går ind på din bankkonto.
  • Sørg for, at du har bekræftet din bankkonto. Hvis du stadig har brug for hjælp med en udbetaling, kan du kontakte os.

Få flere oplysninger om betalinger og administration af din betalingsgrænse, og om hvordan du administrerer din betalingsprofil.