Refunder ordrer

Chrome Webshop-sælgere kan til enhver tid foretage en refusion, efter at du har opkrævet en ordre. Du er ansvarlig for at angive dine egne politikker for refusioner. Kunderne kontakter dig direkte vedrørende refusioner.

Bemærk! Hvis du er Play-udvikler, skal du refundere ordrer via Play Console. Få flere oplysninger om, hvordan du refunderer ordrer i Play Console.

Følg nedenstående trin for at foretage en refusion af en ordre på din betalingsprofil:

1. Log ind på betalingsprofilen.
  2. Klik på Kundeordrer.
  3. Klik på linjen for den ordre, du vil refundere.
  4. Klik på Refusion i det panel, der åbnes, eller rul ned og klik på Se hele siden for at se kundens ordrehistorik og flere detaljer.
  5. Klik på Refusion igen på det næste skærmbillede.
  6. Vælg den relevante refusionsårsag.
  7. Tilføj om nødvendigt en besked til kunden. Disse kommentarer vises på kundens betalingsprofil.
    Bemærk! For at beskytte kundernes privatliv og sikkerhed udleverer vi ikke kundemails eller andre kontaktoplysninger til sælger, så tilføjelse af kommentarer er den eneste måde at kommunikere med kunderne på, medmindre de kontakter dig direkte.
  8. For at gennemføre refusionen til din kunde skal du klikke på Refunder ordre.

Find refusionsoplysninger

Når der gives en refusion til en kunde, bliver beløbet registreret på din betalingsprofil. Sådan finder du refusioner:

1. Log ind på betalingsprofilen.
  2. Klik på Abonnementer, find derefter "Handelstjenester", og klik på Administrer.
  1. På det næste skærm skal du finde og klikke på Se transaktioner.
  2. Klik på en linjepost for at se oplysningerne om den specifikke ordre. Du kan ændre visningen fra "Detaljeret transaktionsvisning" til "Oversigt" og søge efter ordrer i tidsintervallerne fra "Denne måned" til "Al tid".

Gennemgang af betalingsprofiler

For at sikre, at alle har et sikkert handelsmiljø og overholder vores servicevilkår, gennemgår vi regelmæssigt betalingsprofilerne. Under gennemgangen vil du være midlertidigt ude af stand til at behandle refusioner (refusioner vil blive "afvist").

Husk på, at disse vilkårlige gennemgange er sjældent forekommende. Du kan også være sikker på at kunne foretage refusioner via din profil, 24 timer efter at dit refusionsforsøg blev afvist første gang. Vi sætter pris på din tålmodighed i denne periode.

Opsummering af refusionspolitik

Husk på følgende, når du overvejer eller foretager refusioner:
  • Når du har foretaget en refusion, kan du ikke annullere den. Google sender transaktionsgebyret tilbage til dig, når du refunderer en betaling.
  • Vi sender ikke mails til dig eller kunden angående eventuelle refusioner, du foretager.
  • Hvis du er midlertidigt ude af stand til at foretage refusioner, fordi din betalingsprofil er under gennemgang, skal du vente 24 timer, før du kan refundere ordrer.
  • Hvis du refunderer en ordre, før Google har foretaget en sælgerudbetaling for denne ordre, modtager du ikke det beløb, du har refunderet til din kunde, på din næste sælgerudbetaling. Hvis du refunderer en ordre, efter du har modtaget sælgerudbetalingen, bliver det beløb, du refunderer til din kunde, fratrukket en fremtidig sælgerudbetaling.
  • Hvis du foretager en refusion, og din profilsaldo bliver negativ og forbliver negativ i 48 timer, opkræver Google dig i overensstemmelse med vores servicevilkår og debiterer den bankkonto, der normalt modtager dine sælgerudbetalinger. Det beløb, vi trækker fra din bankkonto, vil svare til den negative saldo på den dag, hvor Google igangsætter debiteringen.
true
Opdateringer om betalingscenter

Velkommen til den nye version af Hjælp til Google-betalingscenter. Du kan nu finde support til både sælgere og virksomhedsforbrugere på ét sted. Få flere oplysninger om den nye version.