Maksusuoritusten UKK

Yleiskatsaus

Maksun saaminen veloitetuista tilauksista edellyttää, että määrität pankkitilin. Pankkitilin tiedot lisätään ja päivitetään Google Checkout -tilin sijaan Google Wallet -kauppiaskeskuksessa.

Pankkitilitietojen lisääminen tai muokkaaminen

Pankkitiliä lisättäessä tai päivitettäessä uudet tilitiedot on lisättävä täsmälleen sellaisina kuin ne ovat pankin tiedoissa. Jos tarvitset apua tilitietojesi löytämiseen, ota yhteyttä pankkiisi. Tässä on ohjeet pankkitilitietojen lisäämiseen:

1. Kirjaudu sisään Google Wallet -kauppiaskeskuksen tiliisi.
  2. Valitse sivun vasemmasta reunasta Maksuasetukset.
  3. Klikkaa ruudun yläosassa olevaa Lisää tili -painiketta.
  4. Valitse maksujen vastaanottamiseen käytettävän tilin tyyppi (Checkout, säästötili, yritystili) ja määritä tilin tiedot.
  5. Kun olet antanut ja tarkistanut pankkitilin tiedot, klikkaa Vahvista ja jatka.

On erittäin tärkeää, että antamasi tiedot vastaavat pankkisi ilmoittamia tilitietoja. Jos epäilet tietojesi olevan virheelliset, ota yhteyttä pankkiisi ennen kuin jatkat.

Pankkitilin vahvistaminen

Pyydämme sinua suorittamaan vahvistusprosessin aina lisätessäsi tai muokatessasi pankkitilitietoja, jotta voimme taata niiden toimivuuden ja turvallisuuden. Sinun on vahvistettava pankkitilisi, jotta voit saada maksuja Googlelta.

Google Wallet -kauppiaiden, jotka vastaanottavat maksuja Yhdysvaltain dollareina suoritettujen pankkisiirtojen kautta, ei tarvitse vahvistaa pankkitiliään.
  1. Google tekee yksittäisen talletuksen pankkitilillesi kahden työpäivän kuluessa. Pankilta voi kuitenkin kulua kolmekin työpäivää talletuksen rekisteröimisessä tilille.
  2. Etsi tämä talletus tiliotteestasi tai ota suoraan yhteyttä pankkiisi. Talletuksessa on merkintä GOOGLE DEPOSIT [luottokorttilaskussa käyttämäsi nimi].
  3. Huomaa: Talletussumma on yleensä alle 1,00 $. Maksaja on GOOGLE PAYMENT tai muu vastaava nimi. Talletussumma riippuu pankkisi sijainnista ja käyttämästäsi konttorista.
  4. Kirjaudu sisään Google Wallet -kauppiaskeskuksen tiliisi.
  5. Klikkaa Maksuasetukset-välilehteä ja klikkaa tilisi yhteydessä olevaa Vahvista testitalletus -linkkiä.
  6. Anna talletuksen summa täsmälleen niin kuin se näkyy pankin tiliotteessa. Jos talletussumma on 0,05, kirjoita talletussummaksi 05 tai .05. Älä kirjoita edessä olevia nollia.
  7. Klikkaa Lähetä.

Jos et löydä testitalletusta, tutustu vianetsintävinkkeihin.

Maksujen tarkasteleminen Google Wallet -kauppiaskeskuksessa

Maksusuoritukset-välilehden tiedot eivät ole reaaliaikaiset. Tiedot päivittyvät 24 tunnin sisällä maksutapahtumasta.

Maksutapahtumia ovat muun muassa

• käsittelemäsi tilaukset
  • Googlen tekemä tilin oikaisu
  • takaisinperintä, jonka Google on välittänyt sinulle
  • ostajalle suorittamasi hyvitykset
  • Googlen sinulle maksamat maksut
  • korvaussumma, joka kattaa negatiivisen saldon.