Om stängda betalningsprofiler för säljare

Google granskar regelbundet att betalningsprofilerna överensstämmer med våra Användarvillkor och policyer. Vi kan stänga betalningsprofiler av flera anledningar. Här är några, men det finns fler:
  • Du levererar inte beställningar.
  • Du bryter mot våra användarvillkor.
  • Du får för många återkrav eller negativa recensioner: Om du får för många återkrav, bestridanden eller negativa recensioner jämfört med det totala antalet beställningar kan vi stänga betalningsprofilen. Exempel på problem som orsakar kundklagomål är att:
    • kunder inte får beställningar
    • varor som inte skickas beskrivs som köp
    • kunder lämnar negativa recensioner.
  • Om vi inte kan verifiera profilinformationen: Vi granskar regelbundet betalningsprofiler och ser till att informationen om kontaktnamn, adress, telefonnummer och företagsnamn är uppdaterad. Om vi inte kan verifiera informationen kan vi stänga profilen.
  • Om du har ett negativt saldo: När du återbetalar beställningar som du har fått en utbetalning för kan kontosaldot bli negativt. Återkrav kan också ge betalningsprofilen negativ balans. Om du inte justerar det negativa saldot med nya beställningar eller låter Google dra pengarna från ditt bankkonto inom 48 timmar kan vi stänga profilen.

När vi har stängt betalningsprofilen

Det här händer när vi stänger betalningsprofilen:

• Åtkomst: Du kan inte komma åt, visa eller ändra uppgifterna i betalningsprofilen, inklusive beställningar och information om dig.
  • Framtida transaktioner: Du kan inte behandla framtida transaktioner eller få utbetalningar. Vi blockerar eller stänger eventuella framtida betalningsprofiler som du försöker öppna
  • Reserverade tillgångar: I vissa fall kan Google behålla en del av säljarens återstående tillgångar för att täcka upp för återbetalningar, återkrav och andra krav. Om Google reserverar medel i profilen skickar vi e-postmeddelande om det.

Användarvillkor

Enligt användarvillkoren (U.S. Section 2.3) har Google Payment Corp. (”GPC”) rätt att (i) ändra, stänga av och avbryta Tjänsten, helt eller delvis, för att utföra underhåll och uppdateringar på Tjänsten och att (ii) begränsa vissa funktioner och åtkomsten till delar av Tjänsten utan föregående meddelande och utan ansvarsskyldighet. GPC kan neka att behandla någon betalningstransaktion i anslutning till bland annat aktiviteter för att hindra bedrägerier, tillämpliga lagar eller GPC:s riktlinjer.

true
Uppdateringar i betalningscentret

Välkommen till nya Google betalningscenter! Nu hittar du stöd för både säljare och företagskunder på ett och samma ställe. Läs mer om nyheterna.