Om länkade värdekort i Google Wallet

Obs! Den här funktionen är i betastadiet och kanske inte är tillgänglig för alla värdekort.

För enklare organisation och åtkomst kan relaterade värdekort länkas samman i Google Wallet. Just nu kan användarna inte länka värdekort själva.

Relaterade värdekort kan länkas till:

• Boardingkort
  • Evenemangsbiljetter
  • Stamkundskort
  • Presentkort
  • Erbjudanden
  • Andra värdekort som inte är privata, till exempel bibliotekskort, fordonsförsäkringskort, digitala kvitton

Objekt som inte kan länkas:

• Kontokort som kreditkort eller bankkort
  • Privata värdekort, till exempel covidintyg, körkort eller sjukförsäkringskort
  • Fysiska värdekort som företagsmärken, hotellnycklar eller campus-id:n
  • Digitala bilnycklar

Så hanterar du inställningen länkade värdekort

Du kan hantera om du inte vill ta emot länkade värdekort via skärmen för Google Wallet-inställningar. Den här inställningen är aktiverad som standard och du kan inaktivera den när som helst.

1. Öppna Google Wallet-appen på telefonen.
  2. Tryck på din profilbild eller ditt konto följt av Wallet-inställningar uppe till höger.
  3. Aktivera eller inaktivera Lägg till länkade värdekort automatiskt..

Varför hittar jag inte länkade värdekort?

Värdekortsutfärdaren kan länka värdekort. Alla utfärdare länkar inte värdekort. Kontakta värdekortets utfärdare eller säljaren om värdekorten inte länkas.