Om tilknyttede kort og billetter i Google Wallet

Viktig: Denne funksjonen er foreløpig i betaversjon og er kanskje ikke tilgjengelig for alle kort og billetter.

For å gjøre det enklere å organisere og få tilgang til elementer i Google Wallet kan relaterte kort og billetter bli knyttet sammen. Foreløpig kan ikke brukere tilknytte kort og billetter selv.

Relaterte kort og billetter som kan knyttes sammen:

• ombordstigningskort
  • arrangementsbilletter
  • stamkundekort
  • Gavekort
  • Tilbud
  • andre ikke-private kort, for eksempel bibliotekkort, bilforsikringskort og digitale kvitteringer

Følgende elementer kan ikke tilknyttes:

• betalingskort som kredittkort eller debetkort
  • private kort, for eksempel koronasertifikater, førerkort eller helseforsikringskort
  • kort for fysisk tilgang, for eksempel ID-kort for bedrifter, nøkkelkort eller studentkort
  • digitale bilnøkler

Slik administrerer du innstillingen for tilknyttede kort og billetter

Du kan administrere om du vil motta tilknyttede kort og billetter, via innstillingene i Google Wallet. Denne innstillingen er slått på som standard, men du kan slå den av når som helst.

1. Åpne Google Wallet-appen på telefonen .
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller kontoen din og så Innstillinger for Wallet.
  3. Slå Legg til tilknyttede kort og billetter automatisk av eller på.