Linkitetyt kortit Google Walletissa

Tärkeää: Ominaisuus on tällä hetkellä betavaiheessa, eikä se välttämättä ole saatavilla kaikille korteille.

Kortit voidaan linkittää yhteen Google Walletissa järjestelyn ja käytön helpottamiseksi. Tällä hetkellä käyttäjät eivät voi linkittää kortteja itse.

Kortteja voi linkittää seuraaviin:

• Tarkistuskortit
  • Tapahtumaliput
  • Kanta-asiakaskortit
  • Lahjakortit
  • Tarjoukset
  • Muut ei-yksityiset kortit, kuten kirjastokortit, autovakuutuskortit ja digitaaliset kuitit

Seuraavia kohteita ei voi linkittää:

• Maksukortit, kuten credit- tai debit-kortit
  • Yksityiset kortit, kuten COVID-kortit, ajokortit tai sairausvakuutuskortit
  • Pääsy- ja kulkuluvat, kuten yrityksen kulkuluvat, hotelliavaimet tai opiskelijakortit
  • Digitaaliset autonavaimet

Linkitettyjen korttien asetuksen muuttaminen

Google Walletin asetussivulla voit valita, haluatko vastaanottaa linkitettyjä kortteja. Asetus on oletuksena päällä. Voit laittaa sen pois päältä milloin tahansa.

1. Avaa Google Wallet ‑sovellus puhelimellasi.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuva tai tili ja sitten Wallet-asetukset.
  3. Laita Lisää linkitetyt kortit automaattisesti päälle tai pois päältä.

Miksi en löydä linkitettyjä kortteja?

Korttien myöntäjät voivat linkittää kortteja, mutta kaikki eivät tee niin. Jos kortteja ei ole linkitetty, ota yhteyttä kortin myöntäjään tai kauppiaaseen.