Om tilknyttede kort i Google Wallet

Vigtigt! Denne funktion er i øjeblikket i beta og er muligvis ikke tilgængelig for alle kort.

Relaterede kort kan knyttes sammen i Google Wallet for at lette organiseringen og adgangen til dem. På nuværende tidspunkt kan brugerne ikke selv knytte kort sammen.

Relaterede kort og billetter kan knyttes til:

• Boardingkort
  • Billetter til events
  • Loyalitetskort
  • Gavekort
  • Tilbud
  • Andre ikke-personlige kort som f.eks. bibliotekskort, bilforsikringskort og digitale kvitteringer

Elementer, der ikke kan tilknyttes, omfatter:

• Betalingskort som f.eks. kreditkort eller debetkort
  • Personlige kort som f.eks. coronapas, kørekort eller sygesikringskort
  • Fysiske adgangskort som f.eks. virksomhedsbadges, hotelnøgler eller studiekort
  • Digitale bilnøgler

Sådan administrerer du din indstilling for tilknyttede kort

Du kan administrere, om du vil modtage tilknyttede kort, via skærmen med indstillinger for Google Wallet. Denne indstilling er som standard aktiveret, og du kan til enhver tid deaktivere den.

1. Åbn Google Wallet-appen på din telefon .
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller din konto og derefter Indstillinger for Wallet.
  3. Aktivér eller deaktiver Tilføj automatisk tilknyttede kort.

Hvorfor kan jeg ikke finde tilknyttede kort?

Udstederen af kortet kan tilknytte kort. Det er ikke alle udstedere, der tilknytter kort. Hvis dine kort ikke er tilknyttet, skal du kontakte udstederen af dit kort.