Klassifisering av kort og billetter i Google Wallet

Noen kort og billetter i Google Wallet klassifiseres som private kort for å gi ekstra beskyttelse av elementer som kan inneholde sensitive data. Private kort krever ekstra bekreftelse og blir som standard ikke brukt til personlig tilpasning av Google Wallet eller delt med andre Google-produkter.

Finn ut mer om hvordan du administrerer kort og billetter som ikke er klassifisert som private.

I Google Wallet kan du klassifisere private kort på flere måter, blant annet

• fra en fil
  • fra et bilde

Kort/billett fra en fil

Når du legger til et kort eller en billett fra en fil, behandler Google dataene på det/den for å fastslå hvilken type kort eller billett det er.

Et kort eller en billett fra en fil klassifiseres som

• et ombordstigningskort hvis kortet inneholder en gyldig strekkode for ombordstigningskort
  • et privat kort hvis kortet inneholder sensitive data, for å ivareta personvernet ditt

Google jobber kontinuerlig med å forbedre klassifiseringsmetodene, og flere klassifiseringstyper kan bli lagt til etter hvert som nye metoder utvikles.

Hvis du trenger hjelp med å legge til et kort eller en billett fra en konvertert fil i Google Wallet, kan du se hvordan du administrerer elementer i Google Wallet.

Kort/billett fra et bilde

Når du tar et bilde som inneholder en strekkode eller QR-kode, kan du opprette et kort eller en billett i Google Wallet.

Slike kort og billetter klassifiseres ikke som private kort. Ikke legg til bilder som inneholder sensitiv informasjon, for eksempel førerkort eller helseforsikringskort.