Classificatie van kaarten in Google Wallet

Bepaalde kaarten in Google Wallet zijn geclassificeerd als privékaarten om items met eventuele gevoelige gegevens extra te beschermen. Privékaarten vereisen extra verificatie. Deze worden niet standaard gebruikt om Google Wallet te personaliseren en worden ook niet standaard gedeeld met andere Google-producten.

Meer informatie over het beheer van kaarten die niet als privékaarten zijn geclassificeerd

U kunt privékaarten op verschillende manieren classificeren in Google Wallet, bijvoorbeeld:

• Met een bestand
  • Met een foto

Kaart uit een bestand

Als u een kaart toevoegt uit een bestand, verwerkt Google de gegevens op de kaart om het kaarttype te bepalen.

Een kaart uit een bestand wordt geclassificeerd als:

• een boardingpass als de kaart een geldige streepjescode van een boardingpass bevat,
  • een privékaart als de kaart gevoelige gegevens bevat.

Google verbetert de classificatiemethoden voortdurend en kan classificatietypen toevoegen als er nieuwe methoden zijn ontwikkeld.

Als u wilt weten hoe u een kaart uit een geconverteerd bestand toevoegt aan Google Wallet, vindt u hier meer informatie over hoe u items beheert in Google Wallet.

Kaart uit een foto

Als u een foto maakt van een streepjescode of QR-code, kunt u er een kaart van maken in Google Wallet.

Deze kaarten worden niet geclassificeerd als privékaarten. Voeg geen foto's toe die gevoelige informatie bevatten, zoals uw rijbewijs of zorgpas.