Korttien luokittelu Google Walletissa

Tietyt Google Walletissa olevat kortit, jotka sisältävät arkaluontoisia tietoja, on luokiteltu yksityisiksi korteiksi lisäsuojauksen vuoksi. Yksityiset kortit edellyttävät lisävahvistusta, eikä niitä käytetä Google Walletin personointiin tai jaeta oletuksena muille Googlen tuotteille.

Lue lisää siitä, miten muita kuin yksityisiä kortteja käsitellään.

Google Walletissa voit luokitella yksityisiä kortteja esimerkiksi

• tiedostosta
  • valokuvasta.

Kortin lisääminen tiedostosta

Kun kortti lisätään tiedostosta, Google käsittelee korttidataa selvittääkseen kortin tyypin.

Tiedostosta lisätyn kortin luokitukseksi valitaan

• tarkistuskortti, jos kortti sisältää voimassa olevan tarkistuskortin viivakoodin
  • yksityinen kortti, jos kortti sisältää arkaluontoisia tietoja.

Google pyrkii jatkuvasti parantamaan luokittelumenetelmiään ja saattaa lisätä luokittelutyyppejä, kun uusia menetelmiä kehitetään.

Jos tarvitset apua kortin lisäämisessä muunnetusta tiedostosta Google Walletiin, lue lisää sisällön ylläpidosta Google Walletissa.

Kortin lisääminen kuvasta

Voit luoda kortin Google Walletissa ottamalla kuvan, jossa on viivakoodi tai QR-koodi.

Näitä kortteja ei luokitella yksityisiksi. Älä lisää kuvia arkaluontoisia tietoja sisältävistä korteista, kuten ajokortista tai sairausvakuutuskortista.