Classificació de passis de Google Wallet

Determinats passis de Google Wallet es classifiquen com a passis privats per proporcionar una protecció addicional a aquells elements que puguin incloure dades sensibles. Els passis privats requereixen una verificació addicional i no s'utilitzen per personalitzar la teva experiència a Google Wallet ni es comparteixen amb altres productes de Google de manera predeterminada.

Obtén més informació sobre com es gestionen els passis que no estan classificats com a passis privats.

A Google Wallet, pots classificar els passis privats de diverses maneres, com ara:

• Des d'un fitxer
  • Des d'una foto

Afegir un passi des d'un fitxer

Quan s'afegeix un passi des d'un fitxer, Google processa les dades del passi per determinar-ne el tipus.

Un passi d'un fitxer es classifica com a:

• Una targeta d'embarcament si conté un codi de barres vàlid.
  • Un passi privat per protegir la teva privadesa si el passi conté dades sensibles.

A Google treballem contínuament per millorar els nostres mètodes de classificació i és possible que ampliem els tipus de classificació a mesura que es desenvolupin nous mètodes.

Si necessites ajuda per afegir un passi des d'un fitxer convertit a Google Wallet, descobreix com pots gestionar elements a Google Wallet.

Afegir un passi des d'una foto

Si captures una imatge que conté un codi de barres o un codi QR, pots crear un passi a Google Wallet.

Aquests passis no es classifiquen com a passis privats. No afegeixis fotos que continguin informació sensible, com ara el permís de conduir o la targeta d'assegurança mèdica.