Brug kort og billetter med Google Wallet på dit smart-ur

Du kan gemme og bruge kort og billetter med QR-koder eller stregkoder på dit smart-ur med Google Wallet. Kvalificerede kort og billetter, der føjes til Google Wallet på din telefon, er automatisk tilgængelige på dit synkroniserede smart-ur, der kører Wear OS. Se, hvordan du føjer elementer til Google Wallet

Brug et kort eller en billet på dit smart-ur

Hvis du vil bruge kort eller billetter med Google Wallet på dit ur, skal du have et ur, der kører Wear OS.

1. Åbn Wallet-appen på dit smart-ur.
  2. Tryk på det kort eller din billet, du vil bruge. Du skal muligvis rulle for at finde det.
  3. Scan dit ur med stregkoden eller QR-kodelæseren.

Tip! Kort og billetter vises i Google Wallet i Wear-appen under betalingsmetoder og andre elementer. Hvis du vil opdatere rækkefølgen af dine kort og billetter, kan du ændre rækkefølgen på din telefon.

Find kort- og billetoplysninger på dit smart-ur

1. Åbn Wallet-appen på dit smart-ur.
  2. Tryk på det kort eller den billet, du vil se oplysninger om. Du skal muligvis rulle for at finde det.
  3. Rul ned for at finde oplysninger.

Vigtigt! Når du arkiverer et kort eller en billet på dit smart-ur, arkiveres kortet/billetten på alle enheder.

Du kan arkivere et kort eller en billet for at skjule det på din liste over kort. Du kan få adgang til det kort eller den billet, du har arkiveret, ved at fjerne kortet/billetten fra arkivet igen. Hvis du vil fjerne et kort eller en billet, kan du se, hvordan du fjerner et kort eller en billet fra et smart-ur

Arkivér et kort eller en billet

1. Åbn Google Wallet-appen på dit ur.
  2. Find det kort eller den billet, du vil arkivere.

Tip! Du skal muligvis stryge opad for at finde kortet/billetten.

3. Tryk på kortet eller billetten.
  4. Rul til oplysningerne om kortet eller billetten.
  5. Tryk på Arkivér.

Fjern et kort eller en billet fra arkivet

1. Åbn Google Wallet-appen på dit ur.
  2. Rul ned til bunden.
  3. Find "Arkiverede kort og billetter".
  4. Tryk på kortet eller billetten.
  5. Rul til oplysningerne om kortet eller billetten.
  6. Tryk på Fjern fra arkiv.

Løs problemer med kort og billetter på dit smart-ur

Jeg kan ikke finde et kort eller en billet på mit ur, efter jeg har tilføjet det på min telefon

Her er nogle af de mest almindelige årsager til, at et kort eller en billet ikke vises på dit smart-ur, efter du har tilføjet det på din telefon:

• Dit ur har ikke forbindelse til internet eller mobildata. Tjek din forbindelse, og prøv igen.
  • Udløbne kort og billetter i Google Wallet-mobilappen vises ikke på dit smart-ur.
Nogle kort kan ikke bruges i Wallet-appen på mit ur

Nogle kort, billetter og andre elementer kan ikke bruges på dit smart-ur og kan kun bruges med Google Wallet på din telefon.

Eksempler på kort og billetter, der ikke kan bruges på dit smart-ur:

• Coronapas
  • Sundhedskort
  • Andre personlige kort
Et kort eller en billet kan ikke scannes

Afhængigt af lysstyrken eller kontrasten på dit ur samt den fysiske scanner bliver nogle kort og billetter med tætte streg- eller QR-koder muligvis ikke scannet korrekt. Når vi tror, at dette er tilfældet, viser vi dig en meddelelse under streg- eller QR-koden, som foreslår, at du åbner kortet eller billetten på din telefon. Hvis du ikke kan scanne kortet eller billetten, skal du åbne det på telefonen.

Jeg kan ikke finde muligheden for at føje kort og billetter til mit ur

Kort og billetter tilføjes automatisk på alle dine synkroniserede enheder med Google Wallet. Hvis du vil bruge kort og billetter på dit ur, skal du sørge for, at du har følgende versioner af Wear OS- og Google Wallet-appen:

Relaterede ressourcer