Utilitzar passis amb Google Wallet en un rellotge intel·ligent

Pots emmagatzemar i utilitzar passis amb codis QR o codis de barres al rellotge intel·ligent amb Google Wallet. Els passis aptes que s'afegeixin a Google Wallet al telèfon estaran disponibles automàticament al rellotge intel·ligent Wear OS sincronitzat. Obtén informació sobre com pots afegir elements a Google Wallet.

Utilitzar un passi en un rellotge intel·ligent

Per utilitzar passis amb Google Wallet al rellotge, has de tenir un rellotge amb Wear OS.

1. Al rellotge intel·ligent, obre l'aplicació Wallet .
  2. Toca el passi que vols utilitzar. És possible que hagis de desplaçar-te per trobar aquesta opció.
  3. Escaneja el rellotge amb el lector de codis QR o de codis de barres.

Consell: els passis apareixen a Google Wallet a l'aplicació Wear, a sota de les formes de pagament i d'altres elements. Per actualitzar l'ordre dels passis, canvia'n l'ordre al telèfon.

Cercar detalls del passi en un rellotge intel·ligent

1. Al rellotge intel·ligent, obre l'aplicació Wallet .
  2. Toca el passi del qual vols obtenir informació. És possible que hagis de desplaçar-te per trobar aquesta opció.
  3. Desplaça't cap avall per veure els detalls.

Important: quan arxives un passi al rellotge intel·ligent, s'arxiva en tots els dispositius.

Pots arxivar un passi per amagar-lo de la llista de targetes. Per accedir al passi arxivat, pots treure'l de l'arxiu. Per suprimir un passi, obtén informació sobre com pots suprimir-lo d'un rellotge intel·ligent.

Arxivar un passi

1. Obre l'aplicació Google Wallet al rellotge.
  2. Cerca el passi que vols arxivar.

Consell: és possible que hagis de lliscar cap amunt per trobar-lo.

3. Toca el passi.
  4. Desplaça't fins als detalls del passi.
  5. Toca Arxiva.

Treure un passi de l'arxiu

1. Obre l'aplicació Google Wallet al rellotge .
  2. Desplaça't fins al final.
  3. Cerca "Passis arxivats".
  4. Toca el passi.
  5. Desplaça't fins als detalls del passi.
  6. Toca Treu de l'arxiu.

Corregir problemes relacionats amb els passis en un rellotge intel·ligent

No trobo un passi al rellotge després d'afegir-lo al telèfon

Aquests són alguns dels motius habituals pels quals és possible que un passi no es mostri al rellotge intel·ligent després d'afegir-lo al telèfon:

• El rellotge no està connectat a Internet ni a les dades mòbils. Comprova la connexió i torna-ho a provar.
  • Els passis caducats de l'aplicació Google Wallet per a mòbils no es mostren al rellotge intel·ligent.
Alguns passis no es poden utilitzar a l'aplicació Wallet del rellotge

Alguns passis i elements només es poden utilitzar amb Google Wallet al telèfon i no funcionen al rellotge intel·ligent.

Aquests són alguns exemples de passis que no es poden utilitzar en un rellotge intel·ligent:

• Targetes COVID-19
  • Targetes d'assegurança mèdica
  • Altres passis privats
Un passi no s'escaneja

En funció de la brillantor o del contrast del rellotge i de l'escàner físic mateix, és possible que alguns passis amb barres denses o codis QR no s'escanegin correctament. Quan creiem que aquest pot ser el cas, veuràs una exempció de responsabilitat a sota de la barra o el codi QR que et suggerirà que l'obris per telèfon. Si no pots escanejar el passi, obre'l al telèfon.

No trobo l'opció per afegir passis al rellotge

Els passis s'afegeixen automàticament en tots els dispositius sincronitzats amb Google Wallet. Per utilitzar passis al rellotge, assegura't que tinguis les versions següents de l'aplicació Google Wallet i Wear OS: