Yrityksen kulkukortin tallentaminen Google Walletiin

Tärkeää: Ominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä seuraavissa maissa.

• Australia
  • Itävalta
  • Kanada
  • Ranska
  • Irlanti
  • Saksa
  • Sveitsi
  • Ruotsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Voit vierailla ominaisuutta tukevissa rakennuksissa turvallisesti lisäämällä yrityksen kulkukortin Android-puhelimeen. Tarvitset

Yrityksen kulkukortin lisääminen Google Walletiin

1. Asenna Google Wallet Play Kaupasta Android-puhelimeen.
  2. Kirjaudu sisään Gmail-tilillä.
  3. Kirjaudu sisään työnantajan sovellukseen työnantajan sisäänkirjautumisohjeilla.
  4. Vieritä ja etsi "Lisää Google Walletiin" ‐vaihtoehto.
  5. Valitse Lisää Google Walletiin ja sitten Lisää.
  6. Vahvista henkilöllisyytesi näytön lukituksella tai salasanalla.
  7. Valitse Wallet-kohdasta Näytä.

Yrityksen kulkukortin poistaminen

1. Avaa Google Wallet ‑sovellus .
  2. Etsi yrityksen kulkukortti vierittämällä.
  3. Napauta korttia.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää More ja sitten Poista kortti ja sitten Poista.

Yrityksen kulkukortin käyttäminen

Tärkeää: Ota yhteyttä työnantajaan saadaksesi listan paikoista, jotka hyväksyvät yrityksen kulkukortin käytön Google Walletilla.

Kun olet lisännyt yrityksen kulkukortin Google Walletiin, voit käyttää puhelinta rakennusten ovien avaamiseen, pysäköintiin ja tulostamiseen.

1. Aktivoi puhelin. Puhelimen lukitusta ei tarvitse avata.
  2. Pidä puhelinta kortinlukijaa vasten, kunnes näytössä näkyy sininen valintamerkki.

Vinkki: Voit parantaa turvallisuutta valitsemalla, että puhelimen lukitus on avattava NFC-maksua varten.

Ratkaisuja yrityksen mobiilikulkukorttiin liittyviin ongelmiin

Yrityksen kulkukortin lisääminen ei onnistu

Vinkki: Jos puhelin edellyttää pääkäyttäjän oikeuksia, sen suojaus on murrettu, siinä on räätälöity ROM tai sen tehdasohjelmistoa on muokattu, Google Wallet ei toimi turvallisuusriskien vuoksi.

Google Play Palveluiden päivittäminen

Jos saat virheilmoituksen yrityksen kulkukortin lisäämisen yhteydessä, ongelma korjaantuu usein päivittämällä puhelimen Google Play Palvelut.

1. Avaa Android-puhelimen tai ‑tabletin Asetukset Settings.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Näytä kaikki sovellukset.
  3. Vieritä ja valitse Google Play Palvelut.
  4. Vieritä ja valitse Sovelluksen tiedot.
  5. Valitse Päivitä tai Asenna. Jos edellä mainittuja vaihtoehtoja ei ole saatavilla, Google Play Palvelut on ajan tasalla.

Vinkki: Jos et löydä Google Play Palveluita, avaa Asetukset Settings. Hae yläreunasta sanoilla Google Play Palvelut.

Yrityksen mobiilikulkukortti ei toimi

Kaikki rakennukset tai työnantajat eivät tue tai tarjoa tätä ominaisuutta. Jos haluat tarkistaa, onko ominaisuus käytettävissä, ota yhteyttä rakennuksen ylläpitäjään tai työnantajaan.

Yrityksen kulkukortin siirtäminen uuteen puhelimeen

Vaihe 1: Poista yrityksen kulkukortti nykyisestä puhelimesta

1. Avaa Google Wallet ‑sovellus .
  2. Etsi yrityksen kulkukortti vierittämällä.
  3. Napauta korttia.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää More ja sitten Poista kortti.

Vaihe 2: Ota yrityksen kulkukortti käyttöön uudella puhelimella

1. Kirjaudu yritystilille käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
  2. Valitse Lisää Google Walletiin.
  3. Seuraa näytön ohjeita.
  4. Avaa Google Wallet ‑sovellus uudella laitteella.
  5. Etsi yrityksen kulkukortti vierittämällä.
  6. Napauta korttia.

Puhelin on varastettu tai kadonnut

Jos puhelimesi on varastettu tai kadonnut, tee näin:

Vältä ongelmat jatkossa varmistamalla kadonneen Android-laitteen löytyminen.