Gem dit virksomhedsbadge i Google Wallet

Vigtigt! Denne funktion er i øjeblikket tilgængelig i følgende lande.

• Australien
  • Østrig
  • Canada
  • Frankrig
  • Irland
  • Tyskland
  • Schweiz
  • Sverige
  • Storbritannien
  • USA

Du kan føje dit virksomhedsbadge til din Android-telefon for at få adgang til understøttede kontorbygninger på en sikker måde. Du skal bruge:

Føj et virksomhedsbadge til Google Wallet

1. Installer "Google Wallet" fra Play Butik på din Android-telefon.
  2. Log ind med din Gmail-konto.
  3. Log ind i din arbejdsapp med loginvejledningen fra din arbejdsgiver.
  4. Rul, og find muligheden "Føj til Google Wallet".
  5. Tryk på Føj til Google Wallet og derefter Tilføj.
  6. Verificer din identitet med din skærmlås eller adgangskode.
  7. Tryk på Se i "Wallet".

Fjern et virksomhedsbadge

1. Åbn Google Wallet-appen .
  2. Rul ned for at finde dit virksomhedsbadge.
  3. Tryk på dit badge.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere More og derefter Fjern kort og derefter Fjern.

Brug dit virksomhedsbadge

Vigtigt! Kontakt dit kontor eller din arbejdsgiver for at få en liste over de lokationer, der accepterer virksomhedsbadges på mobilenheder med Google Wallet.

Når du har føjet dit virksomhedsbadge til Google Wallet, kan du bruge din telefon til at få adgang til bygninger, parkering og printere.

1. Væk din telefon. Du behøver ikke at låse den op.
  2. Hold telefonen mod kortlæseren, indtil du ser et blåt flueben på skærmen.

Tip! For at øge sikkerheden kan du konfigurere telefonen, så den skal låses op for at kunne gennemføre en NFC-transaktion.

Løs problemer med dit virksomhedsbadge til mobilen

Du kan ikke tilføje dit virksomhedsbadge

Tip! Hvis din telefon er rootet eller "jailbroken", kører en tilpasset ROM eller har ændret den oprindelige software, virker Google Wallet ikke på grund af sikkerhedsrisici.

Opdater dine Google Play-tjenester

En fejl, når du forsøger at tilføje dit virksomhedsbadge, kan ofte blive rettet, hvis du opdaterer Play-tjenester på din telefon.

1. Åbn Indstillinger Settings på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Se alle apps.
  3. Rul, og tryk på Google Play-tjenester.
  4. Rul, og tryk på Appoplysninger.
  5. Tryk på Opdater eller Installer. Hvis disse valgmuligheder ikke er tilgængelige, er dine Google Play-tjenester opdaterede.

Tip! Hvis du ikke kan finde Google Play-tjenester, skal du åbne Indstillinger Settings. Søg efter Google Play-tjenester øverst.

Dit virksomhedsbadge på mobilen fungerer ikke

Det er ikke alle bygninger eller arbejdsgivere, der tilbyder denne funktion. Kontakt din arbejdsgiver eller en repræsentant for bygningen for at tjekke, om denne valgmulighed er aktiveret.

Overfør dit virksomhedsbadge til en ny telefon

Trin 1: Fjern dit virksomhedsbadge fra din nuværende telefon

1. Åbn Google Wallet-appen .
  2. Rul ned for at finde dit virksomhedsbadge.
  3. Tryk på dit virksomhedsbadge.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere More og derefter Fjern kort.

Trin 2: Konfigurer dit virksomhedsbadge på din nye telefon

1. Log ind på din virksomhedskonto med dit brugernavn og din adgangskode.
  2. Tryk på Føj til Google Wallet.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
  4. Åbn appen Google Wallet på din nye enhed.
  5. Rul ned for at finde dit virksomhedsbadge.
  6. Tryk på dit virksomhedsbadge.

Din telefon er blevet væk eller stjålet

Hvis du mister din telefon, eller den bliver stjålet, skal du:

Hvis du vil undgå dette problem i fremtiden, kan du se, hvordan du kan finde en mistet Android-enhed.