Desar una acreditació corporativa a Google Wallet

Important: actualment, aquesta funció està disponible per als països següents.

• Austràlia
  • Àustria
  • Canadà
  • França
  • Irlanda
  • Alemanya
  • Suïssa
  • Suècia
  • Regne Unit
  • EUA

Per accedir de manera segura als edificis d'oficines admesos, pots afegir la teva acreditació corporativa a un telèfon Android. Necessites:

Afegir una acreditació corporativa a Google Wallet

1. Al telèfon Android, instal·la Google Wallet des de Play Store.
  2. Inicia la sessió amb el teu compte de Gmail.
  3. Inicia la sessió a l'aplicació de l'empresa seguint les instruccions d'inici de sessió que t'hagi proporcionat l'empresa.
  4. Desplaça't i cerca l'opció "Afegeix a Google Wallet".
  5. Toca Afegeix a Google Wallet i, a continuació, Afegeix.
  6. Verifica la teva identitat amb el bloqueig de pantalla o la contrasenya.
  7. A "Wallet", toca Mostra.

Suprimir una acreditació corporativa

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Desplaça't per cercar l'acreditació corporativa.
  3. Toca la teva acreditació.
  4. A la part superior dreta, toca Més More i, a continuació, Suprimeix la targeta i, a continuació, Suprimeix.

Utilitzar una acreditació corporativa

Important: per veure una llista de les ubicacions que accepten les acreditacions corporatives mòbils amb Google Wallet, consulta la teva oficina o la teva empresa.

Després d'afegir una acreditació corporativa a Google Wallet, pots utilitzar el telèfon per accedir a l'edifici, aparcar i imprimir documents.

1. Activa el telèfon. No cal que el desbloquegis.
  2. Apropa'l al lector de targetes fins que vegis una marca de verificació blava a la pantalla.

Consell: per millorar la seguretat, pots configurar el telèfon perquè hagi d'estar desbloquejat per completar una transacció NFC.

Corregir problemes relacionats amb una acreditació corporativa mòbil

No pots afegir una acreditació corporativa

Consell: si el telèfon està rootejat, té jailbreak, executa una ROM personalitzada o té el programari de fàbrica modificat, Google Wallet no funcionarà per evitar riscos de seguretat.

Actualitzar Serveis de Google Play

Sovint, els errors que sorgeixen quan proves d'afegir la teva acreditació corporativa es corregeixen actualitzant Serveis de Google Play al telèfon.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Configuració Settings.
  2. Toca Aplicacions i notificacions i, a continuació, Mostra totes les aplicacions.
  3. Desplaça't i toca Serveis de Google Play.
  4. Desplaça't i toca Detalls de l'aplicació.
  5. Toca Actualitza o Instal·la. Si aquestes opcions no estan disponibles, vol dir que Serveis de Google Play està actualitzat.

Consell: si no trobes Serveis de Google Play, obre Configuració Settings. A la part superior, cerca Serveis de Google Play.

L'acreditació corporativa mòbil no funciona

No tots els edificis ni totes les empreses ofereixen aquesta funcionalitat. Per comprovar si aquesta opció està activada, contacta amb l'edifici o l'empresa.

Transferir una acreditació corporativa a un telèfon nou

Pas 1: suprimeix l'acreditació corporativa del telèfon actual

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Desplaça't per cercar l'acreditació corporativa.
  3. Toca l'acreditació corporativa.
  4. A la part superior dreta, toca Més More i, a continuació, Suprimeix la targeta.

Pas 2: configura l'acreditació corporativa al telèfon nou

1. Inicia la sessió al teu compte corporatiu amb el nom d'usuari i la contrasenya.
  2. Toca Afegeix a Google Wallet.
  3. Segueix les instruccions en pantalla.
  4. Al dispositiu nou, obre l'aplicació Google Wallet .
  5. Desplaça't per cercar l'acreditació corporativa.
  6. Toca l'acreditació corporativa.

Has perdut el telèfon o te l'han robat

Si perds el telèfon o te l'han robat, fes el següent:

Per evitar aquest problema a partir d'ara, prepara't per trobar un dispositiu Android perdut.