Om värdekort som är kopplade till Google-kontot

För att förhindra att värdekort stjäls, säljs vidare eller överförs kopplas vissa värdekort, till exempel evenemangsbiljetter, till det Google-konto som används för att hämta värdekortet.

Om du använder ditt Google-konto för att köpa ett värdekort eller en biljett kan de vara kopplade till det Google-kontot.

Spara ett kopplat värdekort

Om du vill spara ett kopplat värdekort i Google Wallet måste du vara inloggad på samma Google-konto som du använde för att hämta värdekortet.

Om du får felmeddelandet Det gick inte att spara värdekortet

Kontrollera att Google-kontot som är kopplat till värdekortet överensstämmer med Google Wallet-kontot. Du kan ha flera Google-konton på enheten eller i webbläsaren.

Om du har andra frågor eller problem kan du kontakta värdekortets utfärdare.