Over kaarten die aan uw Google-account zijn gekoppeld

Bepaalde kaarten, zoals tickets voor evenementen, zijn gekoppeld aan het Google-account waarmee de u kaart heeft gekregen. Zo wordt voorkomen dat kaarten worden gestolen, doorverkocht of overgedragen.

Als u uw Google-account gebruikt om een kaart of ticket te kopen, kunnen deze gekoppeld zijn aan dat Google-account.

Een gekoppelde kaart opslaan

Als u een gekoppelde kaart wilt opslaan in Google Wallet, moet u zijn ingelogd op hetzelfde Google-account als waarmee u de kaart heeft gekregen.

Als u de foutmelding Kan kaart niet opslaan krijgt

Controleer of het Google-account dat aan de kaart is gekoppeld, overeenkomt met het Google Wallet-account. U kunt meerdere Google-accounts op uw apparaat of in uw browser hebben.

Voor andere vragen of problemen kunt u contact opnemen met de kaartuitgever.