Google-tiliin linkitetyt kortit

Korttien varastamisen, jälleenmyynnin ja siirtämisen estämiseksi tietyt kortit (esim. tapahtumaliput) on linkitetty Google-tiliin, jota käytettiin kortin hankkimiseen.

Jos ostat kortin tai lipun Google-tililläsi, se voidaan linkittää kyseiseen Google-tiliin.

Linkitetyn kortin tallentaminen

Jos haluat tallentaa linkitetyn kortin Google Walletiin, sinun on oltava kirjautuneena samalle Google-tilille, jolla hankit kortin.

Jos saat virheilmoituksen "Korttia ei voi tallentaa"

Varmista, että korttiin liitetty Google-tili vastaa Google Wallet ‐tiliä. Laitteella tai selaimella voi olla useita Google-tilejä.

Jos sinulla on muuta kysyttävää tai ongelmia, ota yhteyttä kortin myöntäjään.