​Kontaktløs betaling med din Fitbit-enhed

I understøttede lande eller regioner kan du bruge Google Wallet-appen på dit Fitbit-smart-ur til kontaktløs betaling de steder, hvor Google Pay accepteres.

Hvis du vil bruge Google Wallet på din Fitbit-enhed, skal du:

• Have en af følgende Fitbit-enheder:
    • Versa – særudgave
    • Versa 2
    • Versa 3
    • Versa 4
    • Sense
    • Sense 2
    • Charge 3 – særudgave
    • Charge 4
    • Charge 5
    • Charge 6
  • Befinde dig i et land eller en region, hvor Google Wallet til Fitbit understøttes.
  • Tilføje et understøttet kredit- eller debetkort.

Bemærk! PayPal i Google Wallet understøttes ikke på Fitbit-smart-ure.

Hvor kan du bruge Wallet til Fitbit?

Du kan betale med Google Wallet til Fitbit overalt, hvor du finder symbolet for kontaktløs betaling eller Google Pay. Find dem på betalingsterminalens skærm eller på kasseapparatet, når du betaler.

Google Pay

Terminal logo

Symbol for Google Pay

Symbol for kontaktløs betaling

Konfigurer Google Wallet på din Fitbit-enhed

1. Du skal åbne Fitbit-appen på din telefon med din Fitbit-enhed i nærheden.
  2. Tryk på I dag .
  3. Tryk på dit profilbillede og derefter billedet af din enhed og derefter Google Wallet.
  4. Log ind på din Google-konto.
  5. Angiv en 4-cifret pinkode til den Fitbit-enhed, du vil bruge med Google Wallet. En pinkode er påkrævet for at bruge Google Wallet.

Tilføj et betalingskort

Vigtigt! Nogle kort, der understøttes i Google Wallet med din Android-telefon, understøttes muligvis ikke i øjeblikket i Google Wallet til Fitbit. Se en liste over deltagende banker. Indtil videre kan du stadig bruge din telefon, hvis du vil bruge et kort, der ikke understøttes i øjeblikket.

Du kan vælge kort, der er på din Google-konto, eller tilføje et nyt betalingskort. Hvis du føjer et kort til din Fitbit-enhed, behøver du ikke din telefon for at betale. Sådan tilføjer du et kort:

1. Du skal åbne Fitbit-appen på din telefon med din Fitbit-enhed i nærheden.
  2. Tryk på Google Wallet og derefter Nyt kredit- eller debetkort.
  3. Scan dit kort med telefonens kamera, eller angiv kortoplysningerne manuelt.
  4. Tilføj dit korts trecifrede sikkerhedskode.
  5. Vælg en metode, din bank kan bruge til at verificere din identitet. Du kan muligvis få tilsendt en kode via sms, mail, telefonopkald eller andre metoder.
  6. Angiv verificeringskoden.

Tilføj flere betalingskort

1. Du skal åbne Fitbit-appen på din telefon med din Fitbit-enhed i nærheden.
  2. Tryk på Google Wallet.
  3. Tryk på Føj til ur og derefter Nyt betalingskort.
  4. Scan dit kort med telefonens kamera, eller angiv kortoplysningerne manuelt.
  5. Tilføj dit korts trecifrede sikkerhedskode.
  6. Vælg en metode, din bank kan bruge til at verificere din identitet. Du kan muligvis få tilsendt en kode via sms, mail eller telefonopkald.
  7. Angiv verificeringskoden.

Tip! Det er i øjeblikket ikke muligt at føje rabat-, loyalitets- eller bonuskort til Google Wallet på dit ur.

Betal i en butik

Betal med dit standardkort

Det første kort, du føjer til Google Wallet, er dit standardkort.

1. Hvis du ikke har brugt din Fitbit-enhed for nylig, er du muligvis nødt til at låse den op.
  2. Åbn Google Wallet-appen på din Fitbit-enhed.
  3. Hold dit ur over den kontaktløse betalingsterminal, indtil du hører en lyd eller mærker vibrationer.
  4. Hvis du bruger et debetkort:
    • Tryk på Kredit.
    • Du skal muligvis angive pinkoden til dit betalingskort. Brug den pinkode, du har konfigureret via din bank (ikke din Fitbit-pinkode).

Betal med et ikke-standardkort

Sådan bruger du et andet kort:

1. Åbn Google Wallet-appen på din Fitbit-enhed.
  2. Stryg til højre til det kort, du vil bruge. Når meddelelsen "Hold enheden op mod terminalen" vises, er det klar til brug.
  3. Hold dit ur hen til den kontaktløse betalingsterminal, indtil du hører en lyd eller mærker vibrationer.
  4. Hvis du bruger et debetkort:
    • Tryk på Kredit.
    • Du skal muligvis angive pinkoden til dit betalingskort. Brug den pinkode, som du har konfigureret via din bank (ikke din Fitbit-pinkode).

Administrer dine kort

Skift dit standardkort

1. Åbn Google Wallet-appen på din Fitbit-enhed.
  2. Stryg til det kort, du vil bruge som standard.
  3. Tryk på kortet og derefter Angiv som standard for kontaktløs betaling.

Fjern et kort

1. Åbn Google Wallet-appen på din Fitbit-enhed.
  2. Stryg til det kort, du vil fjerne.
  3. Tryk på kortet.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere More og derefter Fjern betalingskort.

Find tidligere køb

1. Åbn Google Wallet-appen på din Fitbit-enhed.
  2. Tryk på et kort og derefter Aktivitet.
  3. Stryg op for at rulle gennem dine transaktioner. Du kan se din seneste transaktion, hvis din udsteder har vist oplysningerne.

Problemløsning

Jeg har allerede Fitbit Pay

Hvis du allerede har og bruger Fitbit Pay, kan du fortsætte med at bruge det indtil 29. juli 2024. Fitbit opdaterer vores funktion til kontaktløs betaling fra Fitbit Pay til Google Wallet. Denne opdatering øger antallet af banker og kort, der kan bruges til kontaktløs betaling på din Fitbit-enhed, og giver dig mulighed for at betale hurtigt overalt, hvor Google Pay accepteres.
Du kan fortsætte med at bruge eksisterende kort i Fitbit Pay indtil 29. juli, men nye kort kan ikke længere føjes til Fitbit Pay*.
*Denne opdatering er relevant for alle markeder undtagen Japan, Saudi-Arabien og Taiwan.

Et kort kan ikke tilføjes, eller det er blevet fjernet

Et kort kan ikke tilføjes

Hvis du ikke kan bruge dit kort med Google Wallet, skal du tjekke de understøttede debet- og kreditkort.

Hvis du har spørgsmål eller feedback om dit kort, skal du kontakte din bank.

Der vises "Netværksfejl", når du tilføjer et kort

Sørg for, at din telefon er i nærheden. Din telefon og dit ur skal have Bluetooth aktiveret og forbindelse til internettet (enten via mobildata eller Wi-Fi).

Kortet blev automatisk fjernet

Af sikkerhedshensyn slettes alle kort, du har føjet til Google Wallet, når du fjerner skærmlåsen på din Fitbit-enhed. Sådan tilføjer du et kort igen:

1. Åbn Google Wallet på din Fitbit-enhed.
  2. Tilføj en skærmlås.
  3. Tilføj dit kort igen.

Overføres mine kort og oplysninger fra Fitbit Pay til Google Wallet?

Nej. Hvis du skifter fra Fitbit Pay til Google Wallet, skal du tilføje alle dine betalingsformer igen.

Kan jeg gå tilbage til Fitbit Pay, hvis jeg skifter til Google Wallet?

Når du skifter til Google Wallet, kan du ikke gå tilbage til Fitbit Pay. Dine kort i Fitbit Pay slettes.

Yderligere Google-konti kan ikke konfigureres med en Fitbit-enhed

Du kan kun bruge én Google-konto med en Fitbit-enhed. Hvis du har mere end én Google-konto, skal du vælge, hvilken konto du vil bruge. Du kan ændre den Google-konto, der er knyttet til din Fitbit-enhed, men hvis du gør det, slettes de kort, du har tilføjet.

Jeg har skiftet telefon

Hvis du får en ny telefon eller skifter telefon, bør du:

1. Installere Fitbit-appen på din nye telefon.
  2. Åbne Google Wallet fra Fitbit-appen.

Alle kort, du har føjet til Google Wallet til Fitbit, vises.

Min Fitbit-enhed er blevet væk eller stjålet

Hvis din enhed bliver væk, eller den bliver stjålet, skal du bruge din telefon til at fjerne de kort, du har føjet til enheden via Google Wallet i Fitbit-appen. Husk, at andre ikke kan betale med din Fitbit-enhed, hvis de ikke har din 4-cifrede pinkode.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du har problemer med eller spørgsmål om Wallet til Fitbit eller kontaktløse betalingstransaktioner, kan du stille spørgsmål i hjælpeforummet eller kontakte os. Hvis du har brug for anden hjælp med din Fitbit-enhed, kan du kontakte Fitbit-support.