​Pagar sense contacte amb un dispositiu Fitbit

En països o regions admesos, pots utilitzar l'aplicació Google Wallet al rellotge intel·ligent Fitbit per fer pagaments sense contacte allà on s'accepti Google Pay.

Per utilitzar Google Wallet al Fitbit, has de complir aquests requisits:

• Tenir un dels dispositius Fitbit següents:
    • Edició especial de Versa
    • Versa 2
    • Versa 3
    • Versa 4
    • Sense
    • Sense 2
    • Edició especial de Charge 3
    • Charge 4
    • Charge 5
    • Charge 6
  • Ser en un país o una regió on s'admeti Google Wallet per a Fitbit
  • Afegir una targeta de crèdit o de dèbit admesa.

Nota: PayPal amb Google Wallet no s'admet als rellotges intel·ligents Fitbit.

On es pot utilitzar Wallet per a Fitbit

Pots pagar amb Google Wallet per a Fitbit sempre que trobis els símbols de pagament sense contacte o Google Pay. Els trobaràs a la pantalla del terminal de pagament o a la caixa enregistradora en el moment de tramitar la compra.

Google Pay

Logotip del terminal

Símbol de Google Pay

Símbol de pagament sense contacte

Configurar Google Wallet al Fitbit

1. Amb el dispositiu Fitbit a prop, obre l'aplicació Fitbit al telèfon.
  2. Toca Avui .
  3. Toca la teva foto de perfil i, a continuació, la imatge del dispositiu i, a continuació, Google Wallet.
  4. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  5. Defineix un PIN de 4 dígits al dispositiu Fitbit per utilitzar-lo amb Google Wallet. Cal un PIN per utilitzar Google Wallet.

Afegir una targeta de pagament

Important: actualment, és possible que algunes targetes admeses a Google Wallet amb el telèfon Android no siguin compatibles amb Google Wallet per a Fitbit. Consulta una llista dels bancs participants. De moment, si vols utilitzar una targeta que actualment no és compatible, pots continuar pagant amb el telèfon.

Pots seleccionar targetes que tinguis al teu Compte de Google o bé afegir una altra targeta de crèdit o de dèbit. Si afegeixes una targeta al dispositiu Fitbit, no necessites el telèfon per pagar. Per afegir una targeta, segueix aquests passos:

1. Amb el dispositiu Fitbit a prop, obre l'aplicació Fitbit al telèfon.
  2. Toca Google Wallet i, a continuació, Targeta de crèdit o de dèbit nova.
  3. Escaneja la targeta amb la càmera del telèfon o introdueix-ne els detalls manualment.
  4. Afegeix el codi de seguretat de 3 dígits de la targeta.
  5. Tria un mètode perquè el banc verifiqui la teva identitat. És possible que tinguis l'opció de rebre un codi per missatge de text, correu electrònic, trucada o altres mètodes.
  6. Introdueix el codi de verificació.

Afegir més targetes de pagament

1. Amb el dispositiu Fitbit a prop, obre l'aplicació Fitbit al telèfon.
  2. Toca Google Wallet.
  3. Toca Afegeix al rellotge i, a continuació, Targeta de crèdit o de dèbit nova.
  4. Escaneja la targeta amb la càmera del telèfon o introdueix-ne els detalls manualment.
  5. Afegeix el codi de seguretat de 3 dígits de la targeta.
  6. Tria un mètode perquè el banc verifiqui la teva identitat. És possible que tinguis l'opció de rebre un codi per missatge de text, correu electrònic o trucada.
  7. Introdueix el codi de verificació.

Nota: actualment, no pots afegir targetes de descompte, de fidelització ni de recompenses a Google Wallet al rellotge.

Fer un pagament en una botiga

Pagar amb la targeta predeterminada

La primera targeta que afegeixes a Google Wallet és la predeterminada.

1. Si no has utilitzat el dispositiu Fitbit recentment, és possible que l'hagis de desbloquejar.
  2. Al dispositiu Fitbit, obre l'aplicació Google Wallet .
  3. Apropa el rellotge al lector de pagament sense contacte fins que sentis un soroll o notis que vibra.
  4. Si utilitzes una targeta de dèbit:
    • Toca Crèdit.
    • És possible que hagis d'introduir el PIN de la targeta de dèbit. Utilitza el PIN que hagis configurat amb el banc, que pot ser diferent del PIN de Fitbit.

Pagar amb una targeta no predeterminada

Per utilitzar una altra targeta:

1. Al dispositiu Fitbit, obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Llisca cap a la targeta que vols utilitzar. Quan vegis "Apropa el dispositiu al terminal", ja la pots fer servir.
  3. Apropa el rellotge al lector de pagament sense contacte fins que sentis un soroll o notis que vibra.
  4. Si utilitzes una targeta de dèbit:
    • Toca Crèdit.
    • És possible que hagis d'introduir el PIN de la targeta de dèbit. Utilitza el PIN que hagis configurat amb el banc, que pot ser diferent del PIN de Fitbit.

Gestionar les targetes

Canviar la targeta predeterminada

1. Al dispositiu Fitbit, obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Llisca cap a la targeta que vols utilitzar com a predeterminada.
  3. Toca la targeta i, a continuació, Estableix com a predeterminada per pagar sense contacte.

Suprimir una targeta

1. Al dispositiu Fitbit, obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Llisca cap a la targeta que vols suprimir.
  3. Toca la targeta.
  4. A la part superior dreta, toca Més More i, a continuació, Suprimeix la targeta de pagament.

Cercar compres anteriors

1. Al dispositiu Fitbit, obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Toca una targeta i, a continuació, Activitat.
  3. Llisca cap amunt per desplaçar-te per les transaccions. Veuràs la transacció més recent si l'emissor n'ha proporcionat la informació.

Corregir un problema

Ja tinc Fitbit Pay

Si ja tens Fitbit Pay i utilitzes aquest servei, pots continuar utilitzant-lo fins al 29 de juliol de 2024. Fitbit està actualitzant la nostra funció de pagaments sense contacte de Fitbit Pay a Google Wallet. Aquesta actualització augmentarà el nombre de bancs i targetes que estan disponibles per fer pagaments sense contacte al dispositiu Fitbit i et permetrà pagar ràpidament en qualsevol lloc on s'accepti Google Pay.
Pots continuar utilitzant les targetes existents a Fitbit Pay fins al 29 de juliol, però ja no se n'hi poden afegir de noves*.
* Aquesta actualització és rellevant per a tots els mercats excepte l'Aràbia Saudita, el Japó i Taiwan.

No puc afegir una targeta o s'ha suprimit

No puc afegir una targeta

Si no pots utilitzar la targeta amb Google Wallet, consulta les targetes de crèdit i de dèbit admeses.

Si tens preguntes o suggeriments sobre la teva targeta, contacta amb el banc.

Es mostra el missatge "Error de la xarxa" en afegir una targeta

Comprova que tinguis el telèfon a prop. El telèfon i el rellotge han de tenir activats el Bluetooth i la connexió a Internet (mòbil o Wi‑Fi).

La targeta s'ha suprimit automàticament

Per la teva seguretat, si suprimeixes el bloqueig de pantalla del dispositiu Fitbit, se suprimiran totes les targetes que hagis afegit a Google Wallet. Per tornar a afegir una targeta:

1. Al dispositiu Fitbit, obre Google Wallet .
  2. Afegeix un bloqueig de pantalla.
  3. Torna a afegir la targeta.

Les meves targetes i la informació de Fitbit Pay es transferiran a Google Wallet?

No. Actualment, si canvies de Fitbit Pay a Google Wallet, hauràs de tornar a afegir totes les teves formes de pagament.

Si em passo a Google Wallet, puc tornar a Fitbit Pay?

Un cop passis a Google Wallet, no podràs tornar a Fitbit Pay. Les teves targetes se suprimeixen de Fitbit Pay.

No puc configurar altres Comptes de Google amb el dispositiu Fitbit

Només pots utilitzar un Compte de Google amb un dispositiu Fitbit. Si tens més d'un Compte de Google, has de triar el que vulguis utilitzar. Pots canviar el Compte de Google associat al Fitbit, però, si ho fas, les targetes que hagis afegit se suprimiran.

He canviat de telèfon

Si tens un telèfon nou o canvies de telèfon, cal que facis el següent:

1. Instal·la l'aplicació Fitbit al telèfon nou.
  2. Obre Google Wallet des de l'aplicació Fitbit.

Es mostraran totes les targetes que hagis afegit a Google Wallet per a Fitbit.

He perdut o m'han robat el Fitbit

Si perds el dispositiu o te'l roben, has d'utilitzar el telèfon per suprimir les targetes que hagis afegit al dispositiu amb Google Wallet a l'aplicació Fitbit. Recorda que, sense el teu PIN de 4 dígits, ningú no pot fer cap pagament amb Fitbit.

Necessites més ajuda?

Si tens problemes o dubtes sobre Wallet per a Fitbit o les transaccions de pagament sense contacte, pots preguntar a la comunitat o contactar amb nosaltres. Per obtenir més ajuda amb el teu dispositiu Fitbit, contacta amb l'equip d'assistència de Fitbit.