Sjekk om Google Wallet er forhåndsinstallert på telefonen din

Hvis du har en Android-telefon, ser du kanskje Google Wallet-appen i listen over apper på enheten. Google Wallet er forhåndsinstallert på enkelte Android-telefoner i land eller regioner der appen er tilgjengelig.

Hva er Google Wallet?

Finn ut mer om Google Wallet.

Avinstaller eller deaktiver Google Wallet

Viktig: Før du avinstallerer eller sletter appikonet for Google Wallet, bør du deaktivere kontaktløs betaling for alle debet- eller kredittkort du har lagret i Wallet.

Hvis du selv har installert Google Wallet-appen på enheten, kan du avinstallere den. Hvis Google Wallet er forhåndsinstallert på enheten, er det ikke alltid mulig å avinstallere den, men du kan slette appikonet.

Slik deaktiverer du kontaktløs betaling for kort:
  1. Åpne Google Wallet-appen .
  2. Trykk på det første debet- eller kredittkortet.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer More og så Deaktiver kontaktløs betaling.
  4. Trykk på Tilbake Back.
  5. Gjenta trinnene for alle gjenværende kort.
Slik avinstallerer eller deaktiverer du Google Wallet:
  1. Gå til Innstillinger på enheten din.
  2. Trykk på Apperog så Google Wallet.
    • Hvis du ikke finner «Google Wallet», trykker du på Se alle appene. Sveip til du finner Google Wallet.
  3. Trykk på Avinstaller eller Deaktiver.
Tips: Fremgangsmåten ovenfor kan variere avhengig av hvilken enhet og Android-versjon du har. Hvis fremgangsmåten ikke fungerer, kan du gå til brukerstøtten for enhetsprodusenten.