Tjek, om Google Wallet er forudinstalleret på din telefon

Hvis du har en Android-telefon, finder du muligvis Google Wallet-appen på din enheds liste over apps. Google Wallet er allerede installeret på visse Android-telefoner i lande eller områder, hvor appen er tilgængelig.

Hvad er Google Wallet?

Få flere oplysninger om Google Wallet.

Afinstaller eller deaktiver Google Wallet

Vigtigt! Hvis du afinstallerer eller sletter appikonet for Google Wallet, skal du deaktivere kontaktløs betaling for alle betalingskort i Wallet.

Hvis du har installeret appen Google Wallet på din enhed, kan du afinstallere den. Sommetider, hvis Google Wallet er forudinstalleret på din enhed, kan du ikke afinstallere den, men du kan slette appikonet.

Sådan deaktiverer du kontaktløs betaling for et kort:
  1. Åbn appen Google Wallet .
  2. Tryk på det første betalingskort.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere More og derefter Deaktiver kontaktløs betaling.
  4. Tryk på Tilbage Back.
  5. Gentag trinnene for alle resterende kort.
Sådan afinstallerer eller deaktiverer du Google Wallet:
  1. Gå til Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Appsog derefter Google Wallet.
    • Tryk på Se alle apps, hvis du ikke kan finde "Google Wallet". Stryg, indtil du finder Google Wallet.
  3. Tryk på Afinstaller eller Deaktiver.
Tip! Ovenstående trin kan variere afhængigt af din enhed og Android-version. Hvis denne vejledning ikke løser problemet, skal du gå til enhedsproducentens Hjælp.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du stadig har problemer eller spørgsmål, kan du stille spørgsmål i hjælpeforummet eller kontakte os.