Comprovar si l'aplicació Google Wallet està preinstal·lada al telèfon

Si tens un telèfon Android, és possible que trobis l'aplicació Google Wallet a la llista d'aplicacions del dispositiu. L'aplicació Google Wallet ja està instal·lada en alguns telèfons Android als països o a les regions on està disponible.

Què és Google Wallet?

Obtén més informació sobre Google Wallet.

Desinstal·lar o desactivar Google Wallet

Important: si desinstal·les o suprimeixes la icona de l'aplicació Google Wallet, has de desactivar els pagaments sense contacte per a qualsevol targeta de dèbit o de crèdit a Wallet.

Si has instal·lat l'aplicació Google Wallet al dispositiu, pots desinstal·lar-la. De vegades, si l'aplicació Google Wallet està preinstal·lada al dispositiu, no pots desinstal·lar-la però pots suprimir-ne la icona.

Per desactivar els pagaments sense contacte d'una targeta:
  1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Toca la primera targeta de dèbit o de crèdit.
  3. A la part superior dreta, toca Més More i, a continuació, Desactiva el pagament sense contacte.
  4. Toca Enrere Back.
  5. Repeteix els passos amb la resta de targetes.
Per desinstal·lar o desactivar Google Wallet:
  1. Al dispositiu, ves a Configuració.
  2. Toca Aplicacions i, a continuació, Google Wallet.
    • Si no trobes "Google Wallet", toca Mostra totes les aplicacions. Llisca fins que trobis Google Wallet.
  3. Toca Desinstal·la o Desactiva.
Consell: els passos anteriors poden canviar en funció del dispositiu i de la versió d'Android. Si els passos no funcionen, visita al centre d'ajuda del fabricant del dispositiu.

Necessites més ajuda?

Si continues tenint problemes o si tens cap dubte, pots preguntar a la comunitat o contactar amb nosaltres.