Hvis du ikke finner Google Wallet-appikonet, kan du se etter «Wallet» på startskjermen eller i appoversikten. Hvis du bruker Huawei, må du kanskje starte telefonen på nytt.

Norge: Betalingsmåter som støttes

I tabellen nedenfor kan du se om banken din eller kortet ditt støtter kontaktløs betaling med Google Wallet. Finn støttede betalingsmåter for transaksjoner med berøringsbetaling for andre land og regioner.

Banker Kort som støttes Kort som ikke støttes
Astat Visa forbruker Forhåndsbetalt
Bank Norwegian VISA kredittkort
BRAbank BRAbank Visa-kredittkort, Widerøe Visa-kredittkort --
Curve OS Limited  mastercard-debet
Danske Bank MasterCard-kort (debet-, kreditt- og bedriftskort) Visa- og BankAxept-kort
DNB MasterCard-kredittkort, Visa-debetkort Mitt første kort, Ungdomskortet
Eika Alliansen-banker Visa-debetkort for privatkunder Visa Electron, Visa-debetkort for bedrifter
Eika Kredittbank MasterCard-kredittkort, Visa-kredittkort Forhåndsbetalte Visa-kort
Haugesund Sparebank Visa kort
iCard
Visa debet, kreditt og forhåndsbetalt

Komplett Bank AS MasterCard Credit og Debit
Lunar VISA kort
Monese Monese-kort --
Moorwand Limited Prepaid
N2 Capital AG Mastercard kreditt
N26 Alle kort --
Nordea Debetkort og kredittkort fra Visa og MasterCard
First Card
--
Northmill Visa kort
OBOS-banken Visa-kredittkort, Visa Classic Visa Electron, Visa X2X
PayrNet Mastercard Prepaid
Paysafe Financial Services Limited

Visa-debetkort

Mastercard Prepaid

Resurs Bank AB Mastercard Credit
Revolut Alle kort --
Sbanken Debetkort og kredittkort fra Visa Ungdomskort, barnekort
Sparebanken Sør Alle debetkort og kredittkort fra Visa --
Sparebanken Sogn og Fjordane Alle visakort
Sparebanken Vest Alle visakort
Storebrand Bank Visa Classic-debetkort
Visa-kredittkort
Visa Electron
MasterCard
UAB ZEN.com Mastercard-kort
Wise Alle kort

Det er banken som avgjør om kortene den utsteder, fungerer med Google Wallet. Banken kan begrense kortene sine fra å kunne brukes til mobilbetalinger.

Hvis banken din ikke er oppført eller kortet ditt ikke kan konfigureres for mobilbetalinger, kan du ringe telefonnummeret på baksiden av kortet for å gi banken tilbakemelding.