Jos et löydä Google Wallet ‑sovelluskuvaketta, etsi Wallet aloitusnäytöltä tai sovelluksien käynnistysohjelmasta. Huawei-käyttäjien on ehkä käynnistettävä puhelin uudelleen.

Suomi: Tuetut maksutavat

Alla olevan taulukon avulla voit selvittää, tukeeko pankkisi tai korttisi lähimaksuja Google Walletilla. Muut alueet: Tutustu napauttamalla maksamisen tuettuihin maksutapoihin.

Banks Supported cards Unsupported cards
Aktia Bank Plc

Mastercard Credit, Debit, and Prepaid

Visa Credit

Ålandsbanken Mastercard Credit and Debit
Astat Visa Consumer Prepaid
Bank Norwegian AS Visa Credit Card
BitPanda Visa Debit
Central Bank of Savings Banks Finland Ltd Visa Cards
Curve OS Limited  Mastercard Debit
Danske Bank Mastercard (debit, credit and corporate) Visa cards
Edenred Finland MasterCard Prepaid Edenred Card
MasterCard Prepaid Ticket Duo
All other cards
Eika Alliansebanker Visa Debit Consumer Visa Electron, Visa Business Debit
Eika Kredittbank Mastercard Credit, Visa Credit Visa Prepaid
Holvi Payment Services Oy Mastercard Business Credit and Debit Cards
iCard Visa Debit, Credit and Prepaid
Komplett Bank AS Mastercard Credit and Debit --
Monese Monese cards --
Moorwand Limited Mastercard Prepaid
N2 Capital AG Mastercard Credit
N26 All cards --
Nordea Visa and Mastercard debit and credit
First Card
--
Oma Säästöpankki Visa Credit, Visa Credit/Debit (Credit)

Visa Debit, Visa Electron, Visa Business Debit, Visa Credit/Debit(Debit)

Paysafe Financial Services Limited

Visa Debit Card

Mastercard Prepaid

POP Bank Visa Cards
Pleo Financial Services ApS Mastercard Credit
Resurs Bank AB Mastercard Credit
Revolut Mastercard cards --
Swan Mastercard Debit
UAB ZEN.com Mastercard cards
Viva Wallet Mastercard Consumer Debit and Small Business Debit
Wise All cards

Pankit voivat päättää itse, voiko niiden myöntämiä kortteja käyttää Google Walletissa. Pankit voivat rajoittaa mobiilimaksamista tietyillä korteillaan.

Jos pankkiasi ei ole listauksessa tai korttiasi ei voi määrittää mobiilimaksamiseen, soita kortin takana olevaan numeroon ja kerro toiveistasi pankille.